keskiviikko 8. helmikuuta 2012

DJ Gerizah


Eilen illalla Gerizah oli innostunut harjoittelemaan DJ-taitojaan isännän seurassa. Aluksi se olikin sujunut mukavasti...


Kunnes loppui lyhyeen. Näihin laitteiisin ostettavat varaosat eivät ole ikävä kyllä sieltä halvimmasta päästä. Neiti onkin kunnostautunut viime viikkoina mm. puremalla levysoittimen maadoituspiuhan poikki sekä irroittamalla mikserin nuppien päällä olevat muoviset "värimerkit" leluikseen, jotka on sitten pelannut ympäri asuntoa. Onneksi niitä on löytynyt sieltä täältä ja ovatkin nyt turvallisesti kaapissa piilossa.

Aihetta hieman sivuten, tässä kolmikkomme aikaansaannokset eilisen työpäivän ajalta. Meille ei enää koskaan tule kissanruohoa! :-) Tai onhan sitä hankittava, mutta valmiiksi kasvatettuna kukkakaupasta tai kissanäyttelystä... Aiemmin olen pitänyt ruohokylvökset kylpyhuoneessa ikkunalla suljetun oven takana, mutta uudessa kodissa ei ole ikkunaa paikassa mihin kissat eivät pääsisi. Ruoho ei pimeässä kasva, joten nyt kävi näin. Jotakin positiivista tässäkin, tulipahan imuroitua hellan tausta vain reilun kuukauden kuluttua edellisestä kerrasta. Yleensä meillä on ollut tapana olla laiskoja tämän asian suhteen.


2 kommenttia:

  1. Siellä ollaan oltu puuhakkaina - selkeästi :) Onnea mysö uusille sivuille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onneksi näillä nelijalkaisilla ystävillämme riittää energiaa kaikenlaiseen puuhailuun, kun itsellä ei välillä riitä. :-)

    VastaaPoista