sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Maumainen viikonloppu

Lauantaina osallistuin egyptinmau-yhdistyksen vuosikokoukseen Espoossa. Vaikka olenkin jäsenenä useammassa yhdistyksessä, niin kokouksiin saakka en ole syystä tai toisesta tähän saakka onnistunut menemään. Nyt kun kerran pääsin paikalle niin mielenkiintoistahan se oli, tärkeistä asioista keskusteltiin ja päätettiin. Aloitan myös yhdistyksen vuoden 2012 hallituksessa.

Sunnuntaina saimme kotiimme ranskalaisia vieraita, kun Gerizahin kasvattaja saapui äitinsä kanssa neitokaista tervehtimään. :-) Eivät he sentään pelkästään Gerizahin vuoksi tänne saakka lentäneet lento- ja muunkin liikenteen kannalta kaoottisena perjantaina, vaan heillä oli mukanaan Gerizahin hopeatäplikäs velipoika, joka muutti myös Suomeen.

Gerizah saapui tapansa mukaan ovelle vieraita vastaanottamaan. Vaikutti siltä että Gerizah olisi muistanut kasvattajansa kolmen kuukauden takaa, mutta toisaalta tyttö käyttäytyy yhtä rennosti kaikkien vieraiden seurassa... Kasvattaja oli onnellinen saatuaan tilaisuuden tavata kaukana asuvaa kasvattiaan. Hän oli sitä mieltä, että Gerizah on kehittynyt edukseen ja kontrasti näkyy turkissa paremmin kuin pentuna, täplät ovat tulleet paremmin näkyviin. Vietimme mukavan iltapäivän yhdessä ja saimme vastakutsun Ranskaan.

Kissat nauttivat aurinkoisesta pakkaspäivästä turvallisesti sisällä lämpimässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti