keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Paperisota & PetExpo

Talvella tuskastelin Gerizahin rekisteröintiasioiden viivästymistä ja sitä, että emme päässeet osallistumaan näyttelyihin pentu- ja nuortenluokissa. Jo maaliskussa tämä paperisota saatiin onnelliseen päätökseen FIFé:n osalta, eli Gerizah on nyt rekisteröity Suomen Kissaliiton rekisteriin.

Ranskalaiselta kissajärjestöltä LOOF:iltahan papereita sai odotella todella pitkään, joten G:n kasvattaja rekisteröi kissalansa myös TICA:n ja CFA:n siinä toivossa, että tarvittavat paperit saataisiin niistä nopeammin. TICA:sta sainkin green slipin ensimmäisenä, mutta koska sukutaulun tilaamiseen ja omistajuuden vaihdokseen olisi kulunut aikaa, olivat LOOF:in paperit kuitenkin ensimmäisenä valmiina. Siispä Gerizahilta löytyy tähän mennessä paperit kolmesta eri järjestöstä ja CFA:n rekisteröintiasioidenkin pitäisi viimeinkin edetä lähiaikoina... Järjestön toimisto on muuttanut viime vuoden puolella USA:ssa ja se on aiheuttanut hitautta ja hämminkiä rekisteröintiasioihin. Myös muuta epäonnea on ollut matkassa asian suhteen. Gerizahilla on ansaittuna 6 kpl winners ribboneita maaliskuun CFA-näyttelystä eli Championin titteli, jonka saamme anoa rekisteröinnin valmistuttua. Paperisota on ollut pitkä, mutta samalla myös opettavainen: tiedän nyt suunnilleen miten asiat tapahtuvat kaikissa näissä järjestöissä.

Nyt tulevana viikonloppuna olemme menossa Gerizahin ensimmäiseen FIFé-näyttelyyn, joka pidetään PetExpon yhteydessä messukeskuksessa. Sieltä olisi tavoitteena pakollisen excellent-arvostelun saaminen, nimittäin Gerizah täyttää huomenna 10 kuukautta ja katsotaan järjestön sääntöjen mukaan aikuiseksi viikonloppuna. :-) Tervetuloa moikkaamaan, jos olette tulossa messuille!


2 kommenttia: