tiistai 26. kesäkuuta 2012

Gerizah 1-v.

26.6.2011 syntyi Ranskan Sevranissa, Mauland-kissalassa, neljä pientä egyptinmaupentua. Pentueeseen syntyi hopeatäplikkäät tyttö ja poika sekä kaksi mustasavutyttöä. Törmäsin näiden kauniiden savutyttöjen kuviin kesällä netissä muussa yhteydessä, kunnes sitten useiden mutkien kautta päädyinkin elokuussa kyselemään toista tytöistä itselleni. Lopulta kasvattaja lupasi, että yksi savutytöistä voisi muuttaa Suomeen. Valinta kahden tytön välillä kuvien perusteella ei ollut helppo ja pääasiassa luonnekuvauksen perusteella päätinkin, että Gerizah olisi meidän tuleva kissamme. Kasvattajan ottama video vaikutti osaltaan valintaan. :D Viime marraskuussa saimme hakea tytön kotiin ja tätä reissua emme ole katuneet hetkeäkään. Saimme todella reippaan ja ihmisrakkaan savutytön. Juuri sellaisen, mistä olin pitkään haaveillutkin.

Tänään onnittelemme ja juhlistamme 1-vuotiasta Gerizahia! Nämä kuvat on otettu Juhannuksen aikaan, jolloin neiti pääsi ensimmäistä kertaa valjastelemaan.

Ääntä riitti, kuten tavallista.


Mamman sylissä oli turvallista aloitella ulkomaailmaan tutustumista...

... ja ottaa iltapäivätorkut ulkoilun jälkeen.

6 kommenttia:

 1. Ihana video! Onnittelut 1-vuotiaalle ja onnittelut teille hienosta kissulista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Video on tosiaan hauska :)

  VastaaPoista
 3. Onnea, onnea! Nopeasti menee aika.

  VastaaPoista
 4. Gerizah kiittää onnitteluista! Olihan neidillä ikääkin jo reilut neljä kuukautta kun saapui Suomeen - aivan pienen kanssa ei viitsinyt lentää.

  VastaaPoista