torstai 2. elokuuta 2012

Surokin näyttelyssä 28.7.2012

Viime lauantaina oli vuorossa jälleen kerran aikainen herätys, kun lähdimme mökiltämme Tampereen seudulta ajelemaan kohti oman yhdistykseni kesänäyttelyä Espoon Barona Areenalla. Haimme Fasun aamulla kotoaan ja mikä parasta, myös pojan oma ihminen lähti mukaan tutustumaan näyttelyihin. Olin ilmoittanut mukaan viime tingassa myös Gerizahin, koska samalla "vaivalla" hänkin kulkeutui näyttelypaikalle. :-) Osiris ja Isis jäivät päiväksi mökille kotomiehiksi.

Fasu oli ilmoitettu siitostarkastukseen, mikä olikin heti aamulla arvostelujen alkaessa. Lupa toiseen pentueeseen (ennen vuoden ikää) heltisi ongelmitta. Tarkistusluokassa tuomareina olivat Marteinn Tausen ja Marianne Roth. Arvosteluissa mustasavuille oli arvottu tuomariksi israelilainen Nurit Pahl, eli sama tuomari joka arvosteli G:n Rurokin näyttelyssä huhtikuussa. Gerizah valmistui viime näyttelyssä Championiksi, joten luokka oli kuitenkin onneksi eri kuin viimeksi.  Muita värejä tai kissoja ylipäätään ei näyttelyn mauedustukseen kuulunutkaan.

Gerizahin arvostelu olikin ensin ja se meni muuten mukavasti, mutta neiti ei oikein tykännyt suuresta näyttelystä kuumalla ilmalla ja antoi kyllä kaikkien kuulla mielipiteensä selkeästi. Tai sitten tytöllä oli vaan huono päivä, tiedä siitä sitten... Tuomari kuitenkin piti Gerizahia viehättävänä ja erittäin lupaavana nuorena naaraana, "straight from Egypt". :-)  Ensimmäinen CACIB-serti saatiin ongelmitta. Kutsu tuli myös tuomarin parhaan valintoihin, mutta siihen tie sitten katkesikin. Gerizahia nähdään näyttelyissä seuraavan kerran vasta pentuprojektin jälkeen.

Fasun arvostelu oli heti Gerizahin jälkeen ja ennätin sitä katsomaan vietyäni G:n takaisin häkkiin. Poika vaikutti ottavan arvostelun hieman rennommin kuin ensimmäisessä näyttelyssään, oletettavasti siitä syystä että oma turvallinen ihminen oli esittelemässä. Fasukin sai mukavat arvostelut tuloksenaan EX1, mutta tarvitsee vielä aikaa kasvaakseen ja tottuakseen näyttelyihin. Lupaava nuorimies on tässä tuomarin mukaan kyseessä kuitenkin.

Näyttelypaikka oli tilava sekä ilmava ja järjestelyt toimivat. Myyjiä riitti ja jotain tuliaisiakin tuli ostettua kotiin vietäväksi. Paikalla käväisi myös tuttuja ja uusia tuttavuuksia meitä tervehtimässä. Maunon ja Epun henkilökunta otti savukaksikosta muutamia kuviakin, niitä löytyy heidän blogistaan.

Näyttelyihin, joskin eri järjestön, liittyen vielä sen verran, että tänään kolahti vihdoinkin postiluukusta todistus Gerizahin CFA Champion -tittelistä. Tittelin kävimme ansaitsemassa CFF:n näyttelyssä maaliskuussa. Titteli ansaittiin siis nopeasti, mutta hallinollinen puoli sujuikin hieman hitaammin tällä kertaa. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti