maanantai 24. syyskuuta 2012

Pikkuneiti Thitityy

Thiti on ollut meillä nyt reilun kolmen viikon ajan ja täyttää tällä viikolla jo neljä kuukautta. Neiti on tuntunut mielestämme kovin pikkuiselta, koska häntä tulee verrattua aina Gerizahiin, joka oli jo reilun neljän kuukauden ikäinen meille tullessaan.

Pienestä koostaan huolimatta Thiti on hyvin tomera kaikissa asioissa, erityisesti ruoka-aikaan. Gerizah on aina ollut huippunopea syömään kuppinsa tyhjäksi muihin kissoihimme verrattuna, mutta Thiti hotkii ruokansa nanosekunnissa ja siirtyykin sen jälkeen muiden kissojen kupeille. Osiriskaan ei jaksa murista pikkuiselle, vaan antaa tämän varastaa kupistaan lihanpaloja. Thiti on oppinut synnyinkodissaan syömään hyvin monipuolisesti ja tähän mennessä kaikki tarjoamani ruoat ovat kelvanneet, paitsi raksut eivät ole hänen juttunsa. Myös palvelusväen sapuskat kelpaavat Thitille loistavasti, vaikka niitä ei  olekaan hänelle tarjottu. ;-) Olenkin antanyt Thitille toiseksi nimeksi Nälkäkurki ja alkanut valvomaan kissojen ruokailua entistäkin tarkemmin. Nälkäkurki unohtaa helposti muiden ruoan, kun saa leikkiä sillä aikaa kun muut syövät ruokansa loppuun.
Täh? Vai että nälkäkurki...

3 kommenttia:

 1. Voihan söpöyden söpöys! Se on niin hassua noiden pienten kanssa. Ovat olevinaan niin isoja, että! Sitten joskus myöhemmin kuin katsoo pentukuvia, huomaa samojen ominaisuuksien ja asentojen olevan siellä vanhemmitenkin. Vähän sekavaa selostusta...mutta näin se on :) Ihana vauva teillä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja siro Thiti-neiti. :) Terveisiä velipojilta Espoosta! :) Huiskat on myös meillä pop.

  VastaaPoista
 3. Mamma N: Kuulostaa järkevältä selostukselta, meidän pieni mutta suuri vauva kiittää kehuista! :)

  Marika: Terveisiä suloisille velipojille! :) Olenkin käynyt kurkkimassa poikien kuulumisia silloin tällöin.

  VastaaPoista