torstai 6. syyskuuta 2012

Thiti

Syksy tekee tuloaan kovaa vauhtia. Meille tämä syksy toi tullessaan toisen ihanan, hurisevan mautytön omaan kotiin. Pennun virallinen nimi on FI*Iltavilli Iseret Isis ja meillä häntä tullaan kutsumaan Thitiksi.Thiti on egyptiläinen naisen nimi, kuten tietysti pienokaisen rekisterinimikin. Sattuneesta syystä emme kuitenkaan käytä Isistä kutsumanimenä, vaikka se kiva nimi olisikin. :-)

Haimme Thitin kotiin lauantaina 1.9. synnyinkodistaan Tampereelta, mutta nyt vasta ehdin raportoimaan asiasta blogiinkin.Thiti on osaomistuksessa kasvattajiensa kanssa ja tavoitteena olisi, että neiti voisi myöhemmin jatkaa Iltavillin omaa linjaa. Vanhemmat Emir ja Laila ovat molemmat väriltään mustasavuja ja luonteeltaan hienoja, reippaita kissoja. Olen tavannut molempia vanhempia näyttelyissä ja emoa tietenkin kotonakin. Myös Emirin sisarukset Eppu ja Enna ovat aivan ihania maukulaisia, joten jos luonne yhtään periytyy, on se puoli ainakin Thitillä kunnossa.

Thiti onkin hyvin reipas ja tomera, suloinen pikkuinen! Thiti käyttää Gerizahin tavoin ääntään aika paljon, joten nähtäväksi jää onko meillä kaksi yhtä puheliasta mauneitiä. Tyttö on ketterä kiipeilijä ja testasikin molemmat kattoon ulottuvat kiipeilypuumme heti meille saavuttuaan ihmetellen, miksi tästä ei enää pääse ylöspäin... Thiti tykkää juosta pallojen perässä ja temppuilla pienten hiirten kanssa, mutta eroaa Gerizahista siinä, että ei loiki samalla tavalla huiskan perässä, kuin Gerizah jo ihan pienenä. Neiti on oikea pikku apulainen ja seurailee kotitöiden tekemistä osallistuen kaikkiin puuhiini. Thitillä on myös hauska(?) tapa hengailla hiekkalaatikoissa ihan huvikseen, jos satun olemaan kylpyhuoneessa. Erityisesti Modkatissa on mukava leikkiä piilosta.

Tutustuminen meidän vanhaan kolmikkoomme on edistynyt hitaasti, mutta varmasti. Sopeutumista ei luonnollisestikaan helpottanut Gerizahin kiima, joka alkoi juuri sopivasti ennen Thitin meille tuloa. Osiris ja Gerizah eivät ole päästäneet pikkuista helpolla, mutta ainakin Osiriksen kanssa yhteiselo sujuu jo varsin hyvin. Pienillä savutytöillä on tapana sulattaa Osiriksen sydän aina lopulta. :-) Gerizahin kanssa vielä saattaa suhahduksia kuulua silloin tällöin. Isis oli tapansa mukaan heti valmis tutustumaan pikkuiseen, mutta Thiti sähisi sillekin, kun yleinen tunnelma oli täällä aluksi kireähkö. Isis on ollut tilanteesta hämillään ja ruokakaan ei ole maistunut normaaliin tapaan. Isis ja Thiti ovat jo leikkineetkin yhdessä, eli eiköhän tästä vielä hyvä tule kuitenkin!

Thiti on ilmoitettu URK:in näyttelyyn 6.10. Kiitos Päiville ja Samulle tästä ihanasta tytöstä! Vihdoinkin meilläkin on oma Iltavilli! :-)

Edit. Tulipas laitettua tummia kuvia tänne, täytyy korjata asiaa. Savujen kuvaaminen ei edelleenkään ole helppoa.

Thiti kiipeilypuussa lapsuudenkodista tutun hiiren kanssa ensimmäistä päivää meillä

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Kissavavvakuvia katselee aina mielellään :-)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Postatkaamme niitä lisää siis...

  VastaaPoista
 3. Oiii, kissavauvoilla on niin hauskat jättikorvat. Kiva, että pienokainen on sopeutunut perheeseen ja perhe vaaveliin.

  VastaaPoista
 4. Joo, nyt viimeistään kaikki neljä tulevat hyvin toimeen keskenään, eikä enää suhinoitakaan kuulu :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, pentu ainakin on ihana! <3

  VastaaPoista