tiistai 6. marraskuuta 2012

Vieraileva tähti

Viime viikon torstaista lähtien meidän työhuoneessa on majoittunut miesvieras. Kyseessä on tietysti Gerizahin sulhanen Fasu. Fasu oli ilmoitettu Ery-Sydin Drive In -näyttelyyn lauantaille hakemaan pakollista excellent-tulostaan ja onnistuin saamaan herralle kyydin Helsinkiin jo hieman etuajassa. Gerizahin kiima on antanut odottaa itseään kauemmin kuin aikaisemmin ja toiveena olikin, että kiima tulisi nopeammin, kun talossa on kollin hajua.


Fasu asettui taloksi huoneeseensa hetkessä, yhtään vierasta paikkaa arastelematta. Poika on kasvanut ja miehistynyt syksyn aikana hirmuisesti ja laatikosta tulviikin jo ihan kunnon kollin haju. Fasu on silti herrasmies, ei merkkaile ja käyttäytyy hiekkalaatikolla jopa siistimmin kuin meidän omat kissat. :-) Meillä ollessaan Fasu on ollut hyvin huomionkipeä, vaatinut rapsutusta, puskenut ja kehrännyt jatkuvasti. Huutelua huoneesta on kuulunut jonkin verran, mutta se ei tietenkään ole ihme kun talossa on tyttöjä ja eihän Fasu ole tottunut tällä tavalla omassa huoneessa elelemään aikaisemmin.

Fasun osalta lauantain näyttely menikin ihan Drive In -meiningillä. Saavuimme paikalle kuitenkin jo kymmenen maissa, kun maun arvostelut alkoivat aikataulun mukaan klo 11:15. Kyseessä oli meiltä katsottuna lähinäyttely, joten matka näyttelypaikalle Tapahtumakeskus Koskenrantaan ei ollut pitkä. Fasulle emme sisustaneet häkkiä, vaan hän odotteli arvosteluvuoroaan boksissa. Tuomarina oli slovenialainen Thea Friskovec, joka piti vikkelästä pojastamme ja hakemamme pakollinen CAC saatiin ongelmitta. Katselin vielä Thitin veljen Labanin ja isän Emirin arvostelut, jonka jälkeen lähdimme Fasun kanssa kotiin. Harvemmin sitä on näyttelystä kotona klo 12 aikaan päivällä!

Gerizahin kiima alkoi sillä aikaa, kun olimme Fasun kanssa näyttelyreissulla. Pariskunta on treffaillut toisiaan Fasun yksiössä eilen ja tänään paremmalla menestyksellä kuin ensimmäisellä tapaamisella. Kissat kävivät ensimmäisillä treffeillä syyskuun alkupäivinä, mutta niistä ei jäänyt käteen oikein mitään raportoitavaa - kiiman ajoitus oli huono ja morsian äkäinen. Ensimmäisestä tapaamisesta uskoisin kuitenkin olleen apua toisia treffejä ajatellen. Tällä kertaa asiat ovat sujuneet yhden päivän tutustumisen jälkeen hyvin ja Fasu onkin valmis palaamaan kotiinsa huomenna. Jos astutus on onnistunut, meille tulee savuvauvoja tammikuussa! <3

Fasu on myös leikkisä poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti