sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kissat orsilla

Kissat ovat olleet ihmeissään, kun kiipeilypuista oli perjantaina kadonnut riippumatot ja jäljellä oli pelkät orret, missä nukkuminen ei oikein onnistunut. Nukkumapaikat menivät vähiin, kun kuusi paikkaa, joissa on saanut olla omassa rauhassa, katosi. Isis-parka yritti jopa nukkua yönsä moisen puupalikan päällä.

Matot pääsivät pesukoneeseen. Nyt tuli ensimmäisen kerran tarvetta hyödyntää Pet Funin riippumattojen pesumahdollisuutta, koska Gerizah on viime viikkojen aikana oksennellut melkein jokaiseen petiin ja siihen päälle vielä Osiriksen alkuviikkoinen kuolaaminen. Pesu onnistui muuten hyvin, mutta matoista lähti niin paljon nukkaa, että pesukoneen nukkasihtihän siitä meni tukkoon, mutta siitä selvittiin puhdistamisella...

Gerizahilla oli raskauspahoinvointia, mutta se vaihe vaikuttaisi onneksi olevan ohi. Astutuksesta tulee pian viisi viikkoa ja tiineydestä on lupaavia merkkejä nähtävissä. Nisät ovat turvonneet ja punertavat, masukin on hieman kasvanut. Painoa on tullut lisää. Kovin pieni Gerizah silti vielä on ja valeraskauskin ikävä kyllä mahdollinen, mutta toivomme tietysti parasta! Käytös muuttui selkeästi heti pari viikkoa astutuksen jäljeen, Gerizah on ollut kovin hellyydenkipeä, mutta myös kiukkuinen. Thitille on tehty hyvin selväksi, että painiminen ei ole soveltuvaa tässä tilassa. Thiti onkin ryhtynyt painimaan Osiriksen kanssa.

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti aamupahoinvoinnin syy on oikeat vauvat, eikä valeraskaus!

    VastaaPoista
  2. Gerizah on eilen ultrattu ja tiineeksi todettu. ♥

    VastaaPoista