keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kissanristiäiset

Pennut täyttivät eilen viikon ja kasvavat kohisten. Kaikkien paino on enemmän kuin kaksinkertaistunut ensimmäisen elinviikon aikana ja ne ovat alkaneet liikkua enemmän pesälaatikossa. Niinä harvoina hetkinä, kun Gerizah-mamma malttaa poistua laatikosta syömään tai vessaan, pennut hakeutuvat heti yhteen kasaan nukkumaan. Tänään toinen pojista ja hitusen verran myös tyttö ovat alkaneet raottelemaan silmiään (jotka alla olevissa, eilen otetuissa kuvissa olivat vielä kiinni).

Pennut otettiin kovan vinkumisen säestämänä laatikosta kuvattavaksi ja mamma seurasi tietysti huolestuneena vierestä, joten kovin paljon ei kuvaamiseen ehtinyt keskittymään. Pennut saivat eilen myös viralliset nimet.

Ausare Ayishah on ensimmäisenä syntynyt tyttö, joka on pennuista vaaleimman sävyinen mustasavu ja pitää kovinta ääntä aina, kun hänet nostetaan pentulaatikosta punnittavaksi. Nimi on arabialainen ja sen merkitys on "alive and well" tai "life". Nimen merkitys kuvastaa mielestäni kauniisti ensimmäisenä syntynyttä pentuamme. <3


Ausare Amenhotep ja Ausare Amenemhet ovat toisena ja kolmantena syntyneet poikapennut, joista toinen on vaaleampi ja toinen selvästi tummempi. Tummempi poika on myös isoin pennuista, vaaleampi kasvaa siskonsa kanssa suunnilleen samaa tahtia. Poikien nimet ovat peräisin egyptiläisiltä faaraoilta.4 kommenttia:

  1. Voi että ne on suloisia pallopäitä! :)

    VastaaPoista
  2. Sanoisinko, että rääpäleitä ♥

    VastaaPoista
  3. Ovat nuo kyllä aikamoisia pallopäitä ja rääpäleitä - ja mönkiäisiä. :) Isoimmalla pojalla tuntuu jo olevan vauhti päällä, kun heiluu vaakakupissa niin, että hyvä kun pysyy vielä punnittavana...

    VastaaPoista