tiistai 1. tammikuuta 2013

Kohti uutta vuotta

Joulu ja vuodenvaihde herkkuineen, vapaapäivineen ja muine hyvine puolineen on pian taakse jäänyttä elämää, joten on aika toivottaa kaikille lukijoillemme oikein paljon onnea uudelle vuodelle 2013! Olen raportoinut kissojemme kuulumisia tässä osoitteessa pian vuoden verran, kiitokset kaikille seuraajille ja kommentoijille! Myös kasvatukseeni liittyvät sivut ovat olleet mukana menossa alusta alkaen, vaikka niiden todellinen tarve onkin vasta nyt, kun odotamme ensimmäistä pentuettamme syntyväksi lähiaikoina.

Vuosi on kulunut kissojemme osalta mukavasti ja ilman mitään suurempia ongelmia, lukuun ottamatta Osiriksen joulukuista hammasongelmaa. Osiriksen hampaat hoidettiin kuntoon CatVetissä ja herra toipui hampaanpoisto-operaatiosta hämmästyttävän nopeasti. Toiveena olisi, että kovin pian ei tulisi lisää vastaavia ongelmia! Muutoin emme ole lääkärissä joutuneet ramppaamaan normaalien rokotuskäyntien ja Osiriksen ja Isiksen helmikuisen hammaskivenpoiston lisäksi. Gerizahin kanssa on luonnollisesti käyty hoitamassa kuntoon tarvittavat terveystestit ennen astutusta ja lisäksi tiineysultrassa sekä -tarkastuksessa.

Vuosi onkin kulunut tavallaan ensimmäiseen pentueeseen valmistautuessa. Huhtikuussa saapui maahan Fasu, josta on pian tulossa Gerizahin ensimmäisen pentueen isä. Fasu muuten täytti vuoden 21.12. ja tämä asia on jäänyt joulunaluskiireissä huomioimatta, siispä myöhästyneet onnittelut komealle Fasulle kotijoukkoineen!

Näyttelyissä on tullut kierrettyä maukulaistemme kanssa ne pakolliset näyttelyt ja vähän siihen päällekin. Gerizah kävi ansaitsemassa CFA Championin tittelin maaliskuussa kahdeksan kuukauden ikäisenä. Kesäkuussa Hyvinkäällä hän valmistui FIFe:ssäkin samaan titteliin ja kävi vielä hakemassa yhden seuraavan luokan sertin ennen kuin alkoi keskittyminen pentuprojektiin. Lisäksi Fasun kanssa on tullut pyörähdettyä muutamassa näyttelyssä.

Syyskuun alussa kissalaumamme sai neljännen jäsenen, kun pikkuinen Thiti saapui meille yhteisomistukseen. Thitin kanssa kävimme kerran sekä FIFe:n että CFA:n näyttelyssä totuttelemassa, mutta sen enempää ei ehditty pentuluokissa näyttelyareenoille meillä käynnissä olevan pentuprojektin vuoksi. Thitillä on ollut vuodenvaihteessa ensimmäinen selkeä kiima, joten meillä syntyy todennäköisesti vuoden 2013 aikana toinenkin pentue, eli Thitin Iltavillit pennut. <3

Ensin keskitymme kuitenkin Gerizahin pentuihin, joiden onkin määrä syntyä jo ensi viikolla! Synnytykseen ja tuleviin vauvoihin on valmistauduttu asiaan kuuluvalla huolellisuudella. Gerizah on jo käynyt petailemassa hänelle tehtyjä synnytyspesiä uuteen uskoon sekä harrastanut kaappien katsastusta. Allekirjoittanut jää kolmen päivän päästä lomalle, jotta pystyn olla paikalla kun Gerizahin synnytyksen aika koittaa. Nyt voimme vain toivoa, että kaikki menisi hyvin!

5 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta!

  Pidämme peukkuja ja tassuja sen puolesta, että kaikki menee hyvin. Odotamme sitten myös uutisia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Uutisia seuraa heti, kun niitä on kerrottavana :)

  VastaaPoista
 3. Onnea pesueelle ja synnytysavustajalle!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä loppumetreille! Ei kyllä voi uskoa että pienellä Tiitiäiselläkin jo kiima...

  VastaaPoista
 5. Kiitos kannustuksesta molemmille!

  Sitruuna: Tämä oli jo toinen kiima, tosin ensimmäinen jäi hieman harjoitteluksi...

  VastaaPoista