maanantai 11. helmikuuta 2013

Vierailijaviikko

Pennut täyttivät viime tiistaina neljä viikkoa ja siitä alkaen meillä onkin riittänyt hulinaa. Sen lisäksi, että pennut ovat muuttuneet viime päivien aikana varsinaisiksi huligaaneiksi, on heillä käynyt vieraita tiuhaan tahtiin.

Tiistaina meille saapui ihmisiä omaa poikaansa valitsemaan. Valitseminen näin pienten pentujen väliltä ei luonnollisesti ole helppoa ja valinta jäikin vielä hieman epävarmaksi. Ehkä Kalle olisi onnistunut hurmaamaan itsellensä henkilökunnan ensimmäisenä. Lopulta päädyttiin poikien kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun - Kalle ja Nalle muuttavat samaan kotiin! Pojilla tulee olemaan onnen päivät, kun saavat tutustua yhdessä uuteen kotiinsa Vantaalla aikanaan.

Kallella nousi karvat pystyyn pelottavasta huiskasta

Kalle on tumma ja tulinen kaveri. Tällä kaverilla riittää sanottavaa asiasta kuin asiasta ja ääni on matalampi kuin muilla pennuilla. Kalle pelaa jo taitavasti palloilla sekä muilla leluilla ja on itse asiassa aika villi luonteeltaan.

Nalle. Kuva: J. Aaltonen

Nalle on veljeään rauhallisempi kaveri, ainakin ääneltään. Nalle istuu kiltisti sylissä ja tuijottaa nappisilmillään, eikä pyristele lainkaan vastaan hoitotoimenpiteissä. Huligaanivaiheen iskiessä Nallestakin tosin löytyy vauhtia ja vaarallisia tilanteita - pikkunalle on löytynyt hieman turhan usein pureskelemasta sähköjohtoja. Onneksi niissä ei kulje virtaa tällä hetkellä...

Nalle edessä ja Kalle takana

Sunnuntaina pennut saivat vieraakseen Aishan tulevan henkilökunnan. Aisha muuttaa Hyvinkäälle kahden venäjänsinisen kissan kaveriksi. Nähtäväksi jää, onnistuuko pikkuneiti hurmaamaan tulevat kissakaverinsa yhtä helposti kuin ihmisensä. :) Aisha muuttaa sijotukseen, mikäli kasvatuskäytön estäviä virheitä ei ilmaannu ja häntä tullaan ehkä näkemään näyttelyissä tulevaisuudessa.
Aisha on aika tomera tyttö ja äitinsä tavoin erittäin puhelias. Tyttö on ollut pennuista eniten kiipeilypuun kimpussa ja on aika ketterän oloinen kiipeilijä. Aisha kiipeää usein itse syliin, kun istun lattialle pentujen seuraksi. Aisha on turkiltaan ja tyypiltään lupaava pentu, hänelle on tulossa selkeästi isänsä korvat.

Aisha-neiti

Pennnuilla kävi vieraita myös torstaina ja perjantaina sekä lauantaina, jolloin pennut saivat lapsivieraita. Pidämme tärkeänä, että pennut tottuvat meillä eri-ikäisiin ihmisiin ja eivät he kummipojan käsittelystä olleet millänsäkään. :)

Kaikki pentumme ovat siis löytäneet kotinsa. Onneksi heistä ei kuitenkaan tarvitse luopua vielä yhdeksään viikkoon! Huomenna pennut ovat siis viiden viikon ikäisiä ja kehittyvät hurjaa vauhtia. Kiinteitä ruokia on jo heille tarjoiltu, mutta pennut eivät vielä oikein ole päässeet syömisen makuun. Kalle ja Nalle ovat hieman maistelleet kalkkunan jauhelihaa smetanalla höystettynä sekä Animondan Baby Pateeta, mutta pääasiassa peittelevät "pahaa ruokaa". Aishaa ei ole ruoka kiinnostanut vielä ollenkaan. Kaikki pennut ovat käyneet ihmettelemässä ja peittelemässä myös mamman kupeilla, mutta heillä on nähtävästi masut täynnä maitoa, kun ei ruoka maita vielä. Gerizah sen sijaan alkaa jo näyttää siltä, että pieni helpotus hänelle tekisi terää. Mama saa harmaita hapsia, kun yrittää paimentaa villejä lapsiaan. Muutamat pissatkin on jo siivottu pentukehästä ja hiekkalaatikot kaivettu esille harjoituksia varten.

3 kommenttia:

  1. Ihania kuulumisia! Siellä kyllä tosissaan varmasti vilinä ja vilske lisääntyy tulevan 9 viikon aikana niin, ettei mitään rajaa :)

    VastaaPoista
  2. Mamma N: Joo, pahempaa vilskettä innolla odotellessa :D

    Zepa: Todelliset sellaiset! <3

    VastaaPoista