tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tuplapäivitys

Viime viikolla pitämämme talviloma muotoutui myös blogilomaksi, sillä päivitysvälineet olivat puutteelliset ja loma on tietysti aina loma. :) Kamera oli kuitenkin lomallakin mukana ja tässä postauksessa on luvassa uusia kuvia sekä 10-viikkoisista että tänään 11 viikkoa täyttävistä pikkuriiviöistä.

10-viikkoiset pennut vasemmalta: Nalle, Aisha ja Kalle

Täpliä riittää (sama tilanne kuin edellisessä kuvassa)

Aurinkoläikässä, edessä Nalle ja takana Kalle (10 viikkoa)

Aisha eli Misty (10 viikkoa)

Misty sammui syliini epäonnistuttuaan ruokavarkaudessa

Lomaa vietimme pennuille uudessa paikassa, vanhempieni omakotitalossa, missä riitti paljon tutkittavaa ja tuhottavaa pikkuriiviöille. Erityisesti lukuisat kasvit saivat pennuilta kyytiä ja palvelusväki sai siivoilla multakasoja ruukkujen viereltä useita kertoja päivässä - syy, miksi meillä on kotona tällä hetkellä vain yksi viherkasvi ja sekin tarkoin harkitussa paikassa. :) Myös portaita ja kaiteita pitkin oli pennuista hauska juosta rallia. Pennut olivat muuten uudessa paikassa hetken ihmeissään ja hieman jännittikin, mutta muutaman minuutin kuluttua he olivat jo kuin kotonaan ja riehuminen jatkui normaaliin tapaan. Automatkat sujuivat ongelmitta maman kanssa samassa boksissa. Viime perjantaina oli vuorossa pentujen ensimmäinen rokotuskäynti eläinlääkärillä ja niillä matkoilla boksista kuului asianmukaista kommentoimista, kun Gerizah ei ollut mukana rauhoittelemassa pienokaisia.

Lääkärillä käyttäydyttiin muuten aivan hyvin, mutta tummempaa ja tulisempaa Kallea meinasi rokotteen pistäminen hieman kiukuttaa. Siitä selvittiin hoitajan korvarapsutuksilla ja piikki saatiin sitten pistettyä hyvin. Pennuista ei löytynyt tutkimuksissa mitään virheitä luustosta, purennasta tai mistään muualta, joten valioyksilöitä ovat kaikki meidän pikkuiset. :) Seuraavat rokotukset ja tarkastukset sekä sirutukset ovat vuorossa kolmen viikon kuluttua, jonka jälkeen pienet alkavatkin jo lentämään pesästä omiin uusiin koteihinsa, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Mihin tämä aika katosi...?!

11-viikkoiset pennut vasemmalta: Nalle, Aisha ja Kalle

Kalle vasemmalla, Aisha oikealla (11 viikkoa)

Kalle vasemmalla, Nalle oikealla (11 viikkoa)

4 kommenttia:

 1. Joo-o, nopsaan ne kasvoivat isoiksi kissoiksi :-) Onnea vaan, hienoa että kaikki on kunnossa ja terveitä ja ihkunpihkuja!

  VastaaPoista
 2. Kätevää saada harjoitusta uusien maisemien näkemisestä ennen lopullista muuttoa. Voi mikä vipinä ja vilske tuollaisesta katraasta lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoite olisikin totuttaa pennut kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan sinä aikana, kun ovat täällä meillä. :) Tämän vipinän ja vilskeen määrää ei pysty sanoin kuvaamaan - pitäisi saada aikaiseksi joku video vielä

   Poista