torstai 4. huhtikuuta 2013

Testikuvia

Pääsiäismaanantaina meillä käväisi vieras, jolla oli mukanaan jonkin verran edistyneempi kuvauskalusto, mitä meiltä löytyy ja kissoista otettiin muutamia testikuvia. Harmillisesti pennut sattuivat juuri olemaan päiväunilla edellisen vieraan poistuttua hetkeä aiemmin, mutta unikuvat ovat kivoja silloin tällöin. :) Kuvissa pennut ovat siis päivää vaille 12-viikon ikäisiä.

Äiti ja poika (Kalle)

Gerizah alkaa olla aika väsynyt lapsien hoitoon ja yrittää jo hieman äksyillä heille samalla tavalla kuin kiukuttelee kavereilleen. Seuraavassa hetkessä hän on kuitenkin imettämässä pentujaan. Maitoa vaikuttaisi edelleen tulevan pentujen maiskutuksesta ja tyytyväisyydestä päätellen ja mama on laihtunut saamastaan lisäruoasta huolimatta (mistä Thiti nappaa tietysti aina osansa). Viime viikkojen aikana Gerizah on opettanut pennuille hiiren käsittelyä huutamalla heidät paikalle hiiri suussaan ja sitten demonstroimalla, miten hiirtä käsitellään (vaikka ei taida olla eläissään hiirtä tavannut, toim. huom. ;)). Aluksi pennut olivat kiinnostuneita ja tekivät emon esimerkin mukaan, mutta nykyään heillä on monesti kiinnostavammat leikit muualla menossa. Ei ole helppoa olla kolmen villin lapsen äiti!

Ti-Ti Nalle: Thitin vieressä on Nallen hyvä köllötellä
  
Ti-Ti Nalle 2

Veli ja sen valveilla oleva sisko

Ayishah-neitiä ei väsyttänyt, vaan hän jaksoi hieman poseeratakin. Alla olevat kuvat ovat kaikki tytöstä - seuraavalla kerralla täytyy koittaa saada pojatkin poseeraamaan. Tosin montaa viikkoa lapset eivät meillä enää olekaan, vaan kahden viikon kuluttua Misty on jo lähtenyt suureen maailmaan ja pojatkin jo lähtökuopissa...
5 kommenttia:

 1. Komeita kuvia! Niin ne vaan vauvat kasvavat, että jo pian omiin koteihinsa lähtevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tammikuu on vaihtunut huhtikuuksi jossain kumman välissä ja pennut lähdössä jo maailmalle, merkillistä!

   Poista
 2. Kivaa kissanlihaa, nam. Ja kovin kuvauksellista!

  VastaaPoista
 3. Haha, tuosta hiirenkäsittelyopetuksesta olisi kiva saada video - kuulostaa hauskalta.

  VastaaPoista
 4. Zepa: Kyllä, nom nom :)

  Mindy: Hyvä idea, mutta hankala enää toteuttaa, kun pennut eivät kiinnostu hiiri suussa huutavasta emostaan samalla tavalla kuin aikaisemmin. Mutta täytyy yrittää!

  VastaaPoista