maanantai 27. toukokuuta 2013

Synttärityttö

Tänään on kulunut vuosi siitä, kun neljä pientä, Iltavilliä savupentua näki päivänvalon. Seurasin pentujen varttumista ja päädyimmekin kesälomalla Tampereen seudulla mökkeillessämme pentuvisiitille. Ihana Anelma (joksi Thitiä silloin kutsuttiin) onnistui hurmaamaan allekirjoittaneen ja eihän siinä enää mikään auttanut - Thitin oli tultava meille. Syyskuun ensimmäisenä päivänä kävimme hakemassa tytön kotiin ja sitä päätöstä ei ole tarvinnut hetkeäkään katua!  


Onnea mamman omalle, ihanalle syli(-ja allas)kissalle! <3 Thiti (ja palvelusväki) lähettää tätä kautta terveiset T:n velipojille Untolle ja Labanille sekä Lempolle! Onnea!

Vuosi hujahti nopeasti mm. Gerizahin pentuprojektin vauhdittamana ja siinä sivussa Thiti on varttunut hienoksi (ja suureksi) aikuiseksi naaraaksi, jonka ensimmäisia pentuja suunnitellaan jo Iltavilli-kissalassa. Sitä silmällä pitäen käväisimme eläinlääkärissä rokotuksessa sekä tarkastuksessa ja kaikki vaikutti olevan hyvin - Thiti on terve kissa. Neiti painaa tällä hetkellä 4,2 kg, eli melkein kilon enemmän kuin selvästi pienempi kaverinsa, mutta kroppa on nyt oikein mainiossa kunnossa. Nyt Thiti suuntaakin innolla kesäkuun näyttelyyn, minkä jälkeen jäämme odottelemaan pentusuunnitelmien etenemistä.

9 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille! Paljon rapsutuksia myös.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut! On sellainen kuva, että tekisi kovasti mieli rapsuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thiti kiittää ja kehrää! Tiitiäisestä otettiin kyllä poseerauskuviakin, mutta niistä tuli tummia ja sitten ajattelin, että tämä puhelimella räpsäisty rapsuta masusta -kuva on kaikista eniten T:n näköinen, koska sellainen tyttö hän nyt vaan on. :)

   Poista
 3. Nyt kun tuli valjastilausta varten punnittua nuo meidänkin pojat pitkästä aikaa, niin ei Thiti paljon veljilleen häviä koossa. :) Laban oli jotain n. 4,4 kg ja Unto hieman enemmän, 4,6-4,8 kg. Laban tosin on vielä vähän tollainen honkkeli, mutta hauskaa näyttelyssä nähdä, että ovatko muuten mitoiltaan samansuuruisia. :)

  VastaaPoista
 4. Eppu-setä lähettää onnittelut ja toteaa, että hienosti on E-veljeksien massuposeeraukset periytynyt seuraavaan polveen.

  VastaaPoista
 5. Marika: Sisarukset on sitten hyvin samankokoisia, vaikka monesti tytöt kai jäävät pienemmiksi, vaan ei meidän Thiti. :D Ylimääräistä sillä ei silti enää ole. Nähdään lauantaina!

  Sitruuna: Kiitos! Taitavat olla samanlaisia massuposeeraajia kaikki Iltavillit. :) Gerizah on ainakin hyvin erilainen tuon asian suhteen.

  VastaaPoista