perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ihan pihalla

Kissojen mielestä mukavinta mökkeilyssä on ulkoileminen eri muodoissaan. Flexin päässä kuljeskelu kauniina päivänä on toki palvelusväellekin mielekästä tekemistä grillaamisen ja saunomisen lomassa. :) Mökillä on erinomaiset ja rauhalliset valjastelumaastot sekä ulkoilutarha, jossa ilmanvaihto toimii hivenen paremmin kuin lasikopissa kotosalla.


Thiti oli ensimmäistä kertaa mukana mökillä ja edellisessä postauksessa mainittujen treffien aiheuttamasta väsymyksestä toivuttuaan pääsi tutustumaan tarhaan, missä viihtyikin mainiosti kavereiden kanssa.


Valjaita on kokeiltu Thitille tähän mennessä vain sisätiloissa, missä neiti on yleensä saanut aikamoisen valjashalvauksen. Gerizahin valjaat sopivat Thitille hyvin, vatsaremmiäkään ei tarvinnut säätää. ;) Pientä halvausta oli ilmassa aluksi ulkonakin...


Mutta kyllä se siitä sitten alkoi sujumaan ja kärpästen metsästys yms. kiinnostamaan. Kissat ulkoilivat valjaissa joko yksin tai kaksin ja huuto kuului aina sisältä tai tarhasta, kun kaikki eivät voineet päästä samaan aikaan kävelylle.


Kukkuu!    

Gerizah viihtyy tarhassa jonkin aikaa hyvin, kunnes alkaa armoton kailotus, jotta palvelusväki tajuaisi, että nyt olisi aika päästä taksilla sisälle. 

 Minä ja kastelukannu

Patiolla on grilliä varten tehty betonialusta, joka on eräiden mielestä erityisen ihana. Varsinkin auringonpaisteessa!

 

Nyt kun Isis ulkoilee vanhempieni seurassa, on Osiris kissoistamme innostunein valjastelija. Kaupungissa ei ulkoilusta tule herran kanssa valitettavasti oikein mitään, kun aina tulee vastaan joku koiranulkoiluttaja tai kuuluu autonääni ja Osiris pelästyy. Mutta maalla on kaikki toisin.


Osiriksesta on vaikea saada ulkoilukuvia, kun hän ei malta poseerata hetkeäkään paikallaan, vaan aina on jotakin mielenkiintoisempaa puuhaa...

Mikäs se tuolla rapisee?!


Molskis!

3 kommenttia:

 1. Siellä on ollut kissanpäivät!

  VastaaPoista
 2. Kyl! Kauniita kuvia kivasta kesäelämästä! Mikäpä on ollessa kissa :-)

  VastaaPoista
 3. Mamma N: Sitä se loma teettää! :)

  Zepa: Kiitos ja tosiaan, kateeksi käy kissoja välillä...

  VastaaPoista