keskiviikko 7. elokuuta 2013

Faraopojat

Kävimme viime viikolla Gerizahin poikien Galileon (Amenemhet) ja Figaron (Amenhotep) kotona vierailulla. Pojat tulivat heti eteiseen vastaan ja olivat muutenkin seurallisia sekä siinä määrin vikkeliä nuorukaisia, että kuvaamisessa oli suuria haasteita.

Galileo

Figaro

Mutta kovasti he olivat kasvaneet edellisten kuvien jälkeen ja muuttuneet muutenkin ulkonäöltään, positiivisesti. Figaro oli pienenä se tummin pennuista, mutta nyt täplät näkyivät hienosti. Turkki on siis kuten emolla, eli tumma hyvällä kontrastilla varustettuna.

Pojille vaikutti kelpaavan Surokin näyttelystä tuliaiseksi löytynyt DragonFly -kissanlelu mainiosti, harmillisesti leikkikuvat vaan eivät onnistuneet lainkaan. Pennut pitivät erityisesti kyseisestä lelusta meillä ollessaan, eikä kiinnostus siihen ollut laantunut muutamassa kuukaudessa.

Pojilla on nykyään tällaisia kavereita, joiden terraarioiden äärellä istuskella päivät pitkät. Ainakin Galileon on kuultu jo säksättävän veitikoille.


3 kommenttia:

  1. Helou,

    Tulkaa ensi kuussa mukaan haasteeseen, osallistujille luvassa arvontaa: http://kattihaaste.blogspot.fi/2013/08/tauko.html

    Täti Punainen ja Katit

    VastaaPoista