maanantai 30. syyskuuta 2013

Lapset liikenteessä

Pennut yrittävät jo kovasti kiipeillä pesän reunoja, mutta eivät ole vielä omin voimin päässeet sieltä ulos/ylös. Pentukehä ei oikein meinaa enää riittää riehumistilaksi lähes 4-viikkoisille lapsukaisille ja viikonlopun aikana he "ulkoilivatkin" moneen otteeseen pentuhuoneessa. Pennut tutkivat reippaasti uutta ympäristöä, erityisesti Vanilja ja Pippuri olivat kiinnostuneimpia pesän ulkopuolisesta maailmasta. Lähipäivinä pennut saavat alkaa maistelemaan kiinteitä ruokia ja opettelemaan hiekkalaatikolla asioimista, joten maman harmiksi pentukehän ovien on avauduttava lopullisesti.

Pippuri tutkimusmatkalla

Pippuri

Vanilja

Alla olevien kuvien tilanne on lavastettu, pennut eivät vielä omin avuin menneet kiipeilypuuhun. Ryhmäkuvan ottaminen oli jälleen kerran haastavaa kiipeilypuusta huolimatta, aina joku ehtii liikkua ja on epätarkka kuvassa. :)

Vasemmalta Chili, Pippuri ja Vanilja tai Sokeri


"Ei meillä ole hätää, mamma!". Vasemmalta Pippuri, Chili, Sokeri ja Vanilja

Chili-poika

5 kommenttia:

 1. Meep meep! Ketkäs on ihanii?!

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla kurkkimatta kuvia yhä uudelleen, niin ovat suloisia lapsukaiset:) Ja kuva, jossa "ei ole mitään hätää", on liikkis! Mistykin kurkkii sylissäni pipanoiden kuvia ja näyttää hiukka huolestuneelta....
  T. Misty ja muut

  VastaaPoista
 3. On nämä kyllä todellisia ihanuuksia minunkin mielestäni! <3 Tänään ovat syöneet ensimmäisen kerran kiinteitä ruokia ja hyvin maistui kaikille.

  Mistyn ei tarvi huolehtia tulevista vielä! :)

  VastaaPoista