maanantai 9. syyskuuta 2013

Maitobaarissa

Eilen meillä oli tarkoituksena ottaa pennuista yksittäiskuvia pimeän boksin ulkopuolella, mutta se jäi hyväksi yritykseksi. Liikkuva maitobaari nimittäin käveli paikalle samalla hetkellä, ryhtyi kehräämään ja hylkeenpojat vaappuivat välittömästi kohti baaria aina, kun yhden yritti siirtää kauemmaksi. Pennut ovat kuvissa siis kolmen päivän ikäisiä.Hyvin maitoa tuntuisi baarista tulevan, kun katsoo miten hienoon nousuun lasten painot ovat lähteneet. Kaikki hyvin siis pentulaatikossa.

Keksin pennuille "työnimet", jotta heistä olisi helpompi kommunikoida mm. kasvattajan kanssa. Tytöt ovat Sokeri, Vanilja ja Pippuri ja poika on Chili, mutta näistä kuvista en heitä enää osaa erottaa. :-)

4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika ♥ On ne pieniä ja suloisia! Minä näin tänään viisi viikkoisia ja ne olivat kyllä isoja kun näihin vauvoihin vertaa :)

  VastaaPoista
 2. 5-viikkoiset onkin jo ihan kissan näköisiä pikkutuholaisia. <3 Nämä vastasyntyneet ovat tällaisia mönkiäisiä, mutta nopeasti nekin kasvavat isoiksi kissoiksi. :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun Tiitiäinen on niin autuaan näköinen imettäessään... :}

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thiti tajusikin äitiyden ihanuuden tuolloin, kun pennut olivat muutaman päivän ikäisiä, aiemmin neiti oli pennuista hieman ihmeissään...

   Poista