sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Nimille kasvot

Thitin pennut täyttivät torstaina yhden viikon ja kasvavat sekä kehittyvät tasaiseen tahtiin. Pennut ovat viikon mittaan alkaneet liikkumaan enemmän pesässä ja muuttivatkin tänään pentukehään, missä on enemmän tilaa liikkua. Asiaan vaikutti myös mama, joka ilmaisi aamulla muuttohalunsa kantamalla pentuja pesästä toiseen paikkaan hirvittävän kiljumisen säestämänä.

Kasvattaja on antanut pennuille viralliset nimet, joiden selitykset löytyvät Iltavillin blogista. Itse olen maustetyttöjen ja -pojan lempinimien takana ja ne viittaavat osittain pentujen luonteeseen ja savuvärin tummuuteen näin vauva-aikana. :-) Tyttötrion viralliset nimet ovat Iltavilli Jendayi Jada, Jabulela Jala ja Johara Jawa.

Pippuri (207 g) on tumma ja tulinen tyttö, joka pitää kovaa meteliä aina kun hänet nostetaan pentupesästä. Pippuri on ketterän oloinen pienokainen ja liikkuu jo kovaa vauhtia pesässä silloin kun ei syö tai nuku.


Sokeri (201 g) oli syntyessään pentueen pienin, mutta on nyt ohittanut veljensä painokehityksessä. Sokeri on rauhallisin pennuista, eikä sano juuri mitään esimerkiksi punnituksessa. Tyttö on tänään alkanut raottelemaan hieman silmiään.


Vanilja (211 g) on pentueen suurin ja vaaleahko mustasavu Sokerin tavoin, mutta ei ihan niin vaalea kuin tämä kuva antaa ymmärtää. Vanilja alkoi kurkistelemaan silmillään jo eilen, ensimmäisenä pennuista.


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä esittelemme Chilin (193 g), eli pojan nimeltä Iltavilli Jibade Jahi. Chili on tällä hetkellä pienin pennuista, mutta vain kooltaan, koska ääntä tästä vikkelästä pikkuisesta kyllä lähtee.

2 kommenttia:

  1. Eipä tähän voi sitten mitään kommentoida kun kurkusta tulee pelkkää sössötystä ♥ Ihanat pienet pirpanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaista se on noiden pienten kanssa! :) Pennut ovat ihania, mutta kuvissa ei kyllä ole kehumista ja Blogger vielä tummentaa niitä entisestään... Mutta seuraavaksi (toivottavasti) valoisampia otoksia!

      Poista