torstai 12. syyskuuta 2013

Pikkuprinsessa

Laitetaanpa tähän väliin kuvia hieman isommasta pennusta, tai oikeastaan nuoresta neidistä. Misty on kauan odotetuissa, valokuvaaja Tessan heinäkuun lopussa ottamissa kuvissa lähes 7-kuukauden ikäinen.Misty on turkiltaan ja tyypiltään hyvin pitkälle sellainen, mikä omasta mielestäni on täydellinen mustasavu egyptinmau. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen, että tällainen kissa sattui heti ensimmäiseen pentueeseen syntymään! Eikä Mistyn luonteessa ole siinäkään yhtään mitään vikaa - voisikin sanoa, että Misty on perinyt molemmilta vanhemmiltaan ne parhaat puolet. <3


Kaunottarelle on pentuja suunnitteilla hopeatäplikkään kollin kanssa, kunhan neiti vielä hieman aikuistuu. 


Lopuksi, jotta totuus ei pääsisi unohtumaan...

7 kommenttia:

 1. Vau. Ei voi kuin ihailla näitä kuvia ja valokuvamallia!

  VastaaPoista
 2. Misty on niin ihana ja kaunis!
  T. Henkilökunta

  VastaaPoista
 3. Hei ja onnea pienistä karvapalloista!

  Eksyin sun blogiin kun etsin kivannäköistä kiipeilypuuta. Ollaan ajateltu tuota Petfunin puuta, mutta haluaisin kysyä että voiko noiden riippumattojen korkeuden itse päättää ja vaihdella vai onko paikat jo valmiina? Miten puu on käytössä kestänyt?

  VastaaPoista
 4. Mamma N: Kuvat on onnistuneita, kieltämättä! :)

  Mistyn henkilökunta: Siellä onkin paras tieto neidin ihanuudesta <3

  Caramels: Kiitos! Riippumatoille on paikat valmiina, ne tulevat runkopalojen liitoskohtiin, mutta yksi rungon palkeista on pidempi ja sen voi tietysti laittaa mihin kohtaan puuta haluaa, meillä se on alimmaisena. Mutta sen, kumpaan suuntaan riippumatot osoittavat, voi itse päättää. Olikohan tarpeeksi epäselvästi selostettu... :) Puu ei ole mennyt oikeastaan miksikään n. 1,5 vuodessa, on kyllä laatutavaraa! Talvella tosin kattokiinnitystä saa kiristellä useammin, johtuu ilmeisesti puun lämpölaajenemisesta, runko kun on täyttä puuta. Riippumatot olen pessyt kerran koneessa ja ovat ennallaan, mutta nukkaa lähti niin paljon että pesukoneen nukkasihti meni tukkoon. Suosittelen silti!

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia upeasta neidosta <3
  Varsinkin tuo viimeinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Viimeinen kuva palstaa neidin todellisen luonteen, kun noissa muissa kuvissa Misty näyttää niin aikuiselta jo. :)

   Poista