torstai 17. lokakuuta 2013

Pentusuunnitelma

Thitin pentujen edesottamuksia seurataan tässä blogissa vielä joulukuulle saakka, mutta päätin julkaista tässä vaiheessa seuraavan oman suunnitelmani. Suunnitelmat ovat tietenkin aina vain suunnitelmia, eli muutoksia niihin saattaa tulla matkan varrella, mutta tällä hetkellä asia näyttää jo todennäköiseltä.

Pentuja suunnitellaan Mistylle ja sulhanen on komea hopeatäplikäs englantilaiskolli Simba, viralliselta nimeltään Aalspotz Amsu. Simba asustaa nykyään Latviassa, minne olisi tarkoituksena lennättää Misty-neiti treffeille loppuvuodesta ja pennut syntyisivät helmikuun paikkeilla. Tällä kertaa odotamme hopeita lapsia, mutta savujakin voimme saada, riippuen Simban kantajuudesta.


Simba on utelias, reipas ja leikkisä kissa, joka viihtyy mainiosti myös perheen nuoren henkilökunnan seurassa. Näyttelyitä herra on kiertänyt tiuhaan tahtiin ja menestystäkin niistä on tullut. Simba valmistui FIFe:n korkeimpaan titteliin eli Supreme Championiksi hiljattain, 2-vuotispäivänsä kynnyksellä.Kiitokset omistajalle kuvista ja etenkin siitä, että saan lainata hienoa Simbaa. Many thanks to Anastasija for the photos and especially for letting me use your precious boy. :)

Laitetaan tähän loppuun vielä yksi kuva tulevasta mammasta!

2 kommenttia: