perjantai 1. marraskuuta 2013

8-viikkoiset riekkujat

Pennut ovat jo 8-viikkoisia, mahdottomia riekkujia. Vauhtia riittää niin, että heikompaa hirvittää ja riehumisaika pitenee jatkuvasti, ennen kuin tulee totaalinen väsyminen.

Lueskelin, mitä kirjoitin keväällä Gerizahin pentujen kuulumisista samanikäisinä ja oli hauska huomata, että nämä pennut tekevät nyt aivan samoja asioita ja tuhoja. Kiipeilypuut on otettu haltuun ja aivan viime aikoina sieltä on myös opittu itse tulemaan alas. Chili tosin vielä alkaa monesti vinkumaan surkeasti  kiipeilypuussa, kun ei tiedä miten pääsisi alas. <3 Valitettavasti verhot kelpaavat kiipeilypaikaksi myös Thitin jälkikasvulle, joten saamme nauttia ylössolmituista verhoista kotosalla. Sohva saa osansa pienistä kynsistä vauhdin tiimellyksessä ja sohvaa suojaavat peitot vaan innostavat entisestään piiloleikkeihin. Likainen lattiaharja on näidenkin pentujen mielestä huisin hauska viihdyke, samoin pissapaakuilla on kokeiltu pelaamista. Onneksi vain yhden kerran tähän mennessä, A-lapset olivat siinä hommassa vielä enemmän kunnostautuneita. ;) Kenkätelineessä on mukava leikkiä trapetsitaiteilijaa ja pureskella kengännauhoja. Nämä tihutyöt ovat kuitenkin vain pieni osa pentujen ajankäyttöä, pääasiassa he juoksevat rallia ympäri asuntoa, painivat keskenään tai leikkivät sallituilla leluilla, kunnes taas on unen aika.

Kevään pennuista jäi päälimmäisenä mieleen aivan mahdoton ruokahalu ja samaan aikaan myös Thitin lapset ovat alkaneet vinkumaan odottaessaan ruokaa. Jos ruoan annostelu kestää liian kauan, siirrytään maitobaariin keskellä keittiön lattiaa, kuin nälkäkuoleman partaalla oltaisiin. Ja hetkeä aiemmin ei ollut ollenkaan nälkä, se tuli siinä vaiheessa kun huomattiin, että ruokaa alettiin laittaa kuppeihin...

Gerizah ja Vanilja, taustalla mamma
Thiti on emona jonkin verran rennompi kuin Gerizah, eikä ole yhtä suojelevainen lasten suhteen. Hän ei enää oireile piilevää kiimaa, vaan olisi mielestään jo täysin valmis seuraaviin pentuihin. Thitin metsästäessä sulhasta ja flirttaillessa muille kissoille, ovat pennut saaneet toisenkin hoitotädin. Gerizah on löytänyt emonvaistonsa ja huolehtii nyt pennuista Thitin kanssa. Yhtenä aamuna hän oli jopa "imettämässä" pentuja eteisen matolla tullessani paikalle. Välillä pentujen riekkuminen on G:lle liikaa ja vähän pitää lapsille ärähtää.

Kuvat on otettu pääasiassa eilen, eli oikeana 8-viikkospäivänä.


Sokeri

Ihana Pippuri etsii vielä omaa henkilökuntaa

Chili

Vanilja

Ei maitoa - huijausta!?

2 kommenttia:

 1. Ihanaa täyttä elämää pennuilla! Mistyn henkilökunta alkoi tuon luettuaan suunnitella asunnon varustuksen viemistä varastoon tulevan keväänä... Mutta kyllä ovat Gerizah ja tyttärensä Misty niin saman näköisiä että. Misty kuulemma tosin on paranneltu versio emostaan, joten hyvä suunta!
  T. Mistyn henkilökunta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tykkään kirjoittaa asioista niin kuin ne on - elämä pentujen kanssa ei tosiaan ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta en silti vaihtaisi hetkeäkään pois. <3

   On ne kyllä samannäköisiä ja -oloisia, äiti ja tytär. :)

   Poista