maanantai 16. joulukuuta 2013

Tyhjä talo

Iltavilli on hiipunut meiltä viime viikolla, kun pennut nostivat kytkintä ja lähtivät omiin, uusiin koteihinsa. Torstaina lähtivät ensin Chili ja sitten Vanilja, jota nykyisin Fannyksi kutsutaan. Molemmilta on saatu mukavia kuulumisia ja sopeutuminen uuteen kotiin on lähtenyt hyvin käyntiin. Chili-poika muutti varttuneemman itämaisrouvan kaveriksi vanhan ystäväni kotiin ja pikkumiestä tulen todennäköisesti tapaamaan myöhemminkin. :)

Thiti ei kahden lapsen katoamisesta hoksannut juurikaan huolestua, mutta perjantaina Pippurin lähdettyä tuli hätä ja pentujen perään piti huudella yöllä. Pippuri muutti perheeseen, missä leikittäjistä tuskin tulee olemaan pulaa - siitä pitää huolen neidin nuorempi henkilökunta. Pippurin lähdettyä Sokeri muuttui todella huolestuneeksi pikkukissaksi ja oli tilanteesta erittäin hämillään. Lauantaina neiti oli juuri alkanut tottua ajatukseen, että on ainoa lapsi talossa ja siinä samassa saapuikin uusi henkilökunta tyttöä noutamaan. Sokeri jäi Iltavillin suvunjatkajaksi sijoituskotiin ja häntä tullaan mahdollisesti tapaamaan näyttelyissäkin. :) Sokerilla on uudessa kodissaan kaverina kotikissa ja ja tämän hieman vanhempi pentu sekä koiria. Fanny muutti Hyvinkäälle ja loput pennut jäivät synnyinkaupunkiinsa Helsinkiin.

Kovasti Thiti on pentujen perään huudellut ja kantanut heille edelleen leluperhosia, kuten tavaksi pentujen kanssa muodostui, mutta pikkuhiljaa ikävä alkaa hellittää ja on aika katsoa kohti joulua ja uusia kujeita. Koti tuntuu minustakin todella tyhjältä ja hiljaiselta, mutta samalla nautin siisteydestä ja esimerkiksi siitä, että meillä on taas verhot. ;) Pentujen kanssa tämä ei ole nimittäin lainkaan itsestään selvä asia.

Vuosi lähenee loppuaan, mutta tälle vuodelle riittää vielä jännitettävää ja toiveita uusista pennuista, nimittäin Mistyn häämatka alkaa lähestyä. Nyt vaan toivotaan, että se ei sattuisi keskelle joulunpyhiä...

Misty jouluisissa tunnelmissa. Kuva: T.Rantanen

4 kommenttia:

 1. On varmasti hiljaista! Nopeasti siihen kuitenkin tottuu, eikö?

  VastaaPoista
 2. Kyllä tottuu ja Thitikin on jo unohtanut kadonneet lapsukaiset. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, terveiset Pippurilta! Hän on ottanut koko henkilökunnan hyvin haltuun ja johtaa järkähtämättä kaikkea, mitä kotona tapahtuu. Ensimmäisenä viikonloppuna huuto oli kova klo 5 alkaen, jos ei ollut sylissä tai leikitettävänä, mutta nyt hän on tarkastanut kaikki paikat ja kotiutunut täysin. Mahtava pentu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista kuulumisista ja terveisistä! Kuulostaa ihan pippurimaiselta toiminnalta. :) Paljon rapsutuksia pikkuneidille!

   Poista