maanantai 20. tammikuuta 2014

Rapsuttelutuokiossa

Täällä päivitykset laahaavat, mutta on meille silti tapahtunut asioita. Lauantaina 11.1. ajelimme Thitin kanssa bussilla Asumispalvelukeskus Wilhelmiinaan Pikku-Huopalahteen, missä järjestettiin asukkaille kissaesittely. Paikalla oli yhteensä kuusi erilaista ja kaunista kissaa, joita seniorit omaisineen saivat ihastella ja rapsutella.

Thiti ei ole ollut vähään aikaan näyttelyssä tai muuallakaan ihmisten (kissojen) ilmoilla ja olikin aluksi hieman ihmeissään, mutta tottui meininkiin hetkessä. Thiti oli innoissaan saamastaan huomiosta ja kävi puskemassa katselijoita oma-aloitteisesti sekä meinasi useamman kerran hypätä asukkaiden rollaattorin kyytiinkin. :) Thiti on loistava terapiakissa! Itse sain tilaisuudesta hyvän mielen, kuten silminnähden talon asukkaatkin.

Tulevana lauantaina suuntaamme Suron näyttelyyn Lahteen - tulkaa moikkaamaan, jos olette liikkeellä!


Kuvat: Pirjo Kiviniemi

Kuulumisista vielä sen verran, että Mistyn häämatka tapahtui kuin tapahtuikin joulunpyhinä ja Misty ja Simba saivat toisensa. :) Matkaraportti on tuloillaan, mutta mikä tärkeintä, pieniä merkkejä mahdollisesta tiineydestä on onneksi ilmassa! Asia varmistunee lähiaikoina.

3 kommenttia:

 1. Thiti toi varmasti hyvän mielen tullessaan! Voin uskoa, että ihailua riitti ja siitähän ei kissa saa koskaan tarpeekseen.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että Tiitiäinen on perinyt niin vahvasti isänsä yltiösosiaalisen luonteen!

  VastaaPoista
 3. Mamma N: Kyllä, eräänlainen win-win tilanne oli kyseessä :)

  sitruuna: No niinpä ja loistavat luonnegeenit on tullut emonkin puolelta!

  VastaaPoista