keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kevätnäyttelyt

Kevätkaudella aion käydä muutamissa näyttelyissä Gerizahin ja Thitin kanssa. Viime vuonna emme kovin moneen näyttelyyn päässeet, koska neidit olivat vuorotellen tiineenä tai hoitivat pentujaan, mutta nyt kevätkaudella meitäkin tullaan näkemään näyttelyissä - ainakin näillä näkymin. :)

Vuoden ensimmäinen näyttely on jo taakse jäänyttä elämää, nimittäin olimme Thitin kanssa SUROKin näyttelyssä Lahdessa lauantaina 25.1.2014. Näyttelyssä oli paikalla myös Thitin isäkissa Emir, eli kokonaista kaksi rodun edustajaa, sekä menossa mukana kotikissa Ukko. Hyppäsimme junamatkan varrelta Emirin porukan kyytiin ja autossa saimme mennen tullen kuunnella, kuinka isä ja tytär keskustelivat kiihkeästi aivan samalta kuulostavilla äänillään (ja Ukko piteli korviaan keskipenkillä). Ottivat ilmeisesti takaisin menetettyjä yhteisiä vuosia... MAU:lla oli tuomarina tsekkiläinen Marie Rihova, joka tuntui sekä isästä että tyttärestä pitävän. Tuomari piti erityisesti Thitissä neidin hienoista vihreistä silmistä ja korvista ja suora profiilikin oli hänen mielestään parempi, kuin liian "kurvikas" sellainen. Turkissa olisi saanut olla parempi kontrasti, eli haamutäplät enemmän näkyvissä. TP-valinnoissa oli paikalla useita naaraita ja Thiti oli tuomarin kolmen parhaan joukossa, tuloksena näyttelystä siis EX1 CACIB. Mukava päivä kaiken kaikkiaan, vaikkakin erittäin pitkä.

Reilun kahden viikon kuluttua lähdemme Gerizahin kanssa Tallinnaan metsästämään puuttuvaa ulkomaansertiä neidille, jonka jälkeen ovet avautunevat jälleen Suomen näyttelyihin. Olemme lähdössä omatoimimatkalle ja näyttelyyn on tulossa ainakin yksi muu mau Latviasta. Jännittävää!

Neidit lähekkäin (päällekkäin) lepäilemässä viikonloppuna

Muihin kevään näyttelyihin on vielä ilmoittautumiset lähettämättä ja osallistujat lopullisesti päättämättä, mutta olemme aikeissa osallistua

- CFF:n kuuden ringin CFA-näyttelyyn Riihimäellä 29.-30.3.
- RUROKin näyttelyyn Pet Expo-messuilla Helsingissä 12.-13.4.
- ERY-SYDin Drive-In näyttelyyn Hyvinkäällä 24.-25.5.
- sekä pentusuunnitelmista riippuen SUROKin kesänäyttelyyn Helsingissä 26.-27.7.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti