maanantai 24. maaliskuuta 2014

Kolmeviikkoiset

Pennut täyttivät eilen jo kolme viikkoa. Kun tämän postaksen kuvat tulivat sähköpostiin, piti hetken ihan hieraista silmiään - miten pennut voivat näyttää jo aivan erilaisilta kuin vain viikkoa aiemmin! Kasvua ei huomaa samalla tavalla, kun pennut ovat jatkuvasti omissa käsissä, vaan silloin tulee tuijotettua lähinnä painoja.

Fatima edessä, Wikke takana

Kaksoset kasvavat hyvin myös vaa'an lukemien mukaan, molemmat painavat jo pitkälti yli 400 grammaa. Kissaperhe on muuttanut samaan pentukehään, missä Misty-emokin on aikaansa pentuna viettänyt ja elintilan lisääntyessä vautikin alkaa tietysti kiihtyä. Lainaan tähän hieman Mistyn henkilökunnan tekstiä aiheesta.  

Wikke paahtaa häntä tötteröllä ympäri pentukehää välillä yrittäen juoksupyrähdyksiä ja pomppuja. Hän myös tähyilee ylös ja mittailee katseellaan, josko kiipeäisi ylös. Fatima tyytyy rauhaisempaan tarkkailuun. Katseella killittelee, kierähtelee selälleen ja ryömiskelee. Kun Misty menee kehiin, niin Fatima suuntaa heti emon sylkkyyn. Pennut myös kiusoittelevat emoa ja huitovat tassuilla tämän naamaa ja Wikke on jo hännänpäälläkin leikkinyt. Wikke se muutoinkin haastaa myös siskoaan painiin!

Wikke edessä, mamma vahtii ikkunasta pentujen touhuja

Painin elkeitä ilmassa?

Fatima edessä

Fatima-neiti vaikuttaa samanlaiselta söpöstelijältä, kuin Thitin tytär Vanilja eli Fanny oli kaikissa kuvissa viime syksynä. :-)

Heippa seuraavaan kertaan!

Kuvat: T.Rantanen

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä, maitoa tuntuisi riittävän yllin kyllin kahdelle lapselle. :-) Kohta tulee kuitenkin aika maistella jo kiinteääkin ruokaa.

      Poista