maanantai 14. huhtikuuta 2014

6-viikkoiskuvat

Pennut saavuttivat eilen kuuden viikon iän ja kasvavat hyvää tahtia. Wikke painoi eilen jo 800g ja Fatima 750 g. Kiinteitä ruokia syödään, vaikka maitobaari vielä vetääkin kaksosia puoleensa. Pidemmittä puheitta kuvia kuusiviikkoisista.

Fatima


Wikke

Wiken profiili

Mamman poika


 
Fatimalle maistuu pentukana

Kuvat ovat taas sijoituskodin käsialaa ja lainaan vielä hieman tekstiäkin pentujen kommelluksista tähän loppuun. :-)

Pennut ovat ihquja ja leikkivät ja ilakoivat ympäriinsä toistensa kanssa. Kujeilevat myös emonsa kanssa kuurupiiloa ja karkuun juoksemista. Viikolla ne myös keksivät lempinukkumapaikan päiväpeiton alta ja saivat emon suunniltaan huolesta hetkeksi. Henkilökunnan piti oikein kädestä pitäen näyttää emolle, missä pennut lymyävät, sillä ne eivät kujeellisuudessaan viitsineet vastata emon huolestuneisiin kutsuhuutoihin! Nyttemmin pennut nukkuvat kaikki unensa siellä päiväpeiton alla ja emo makoilee peiton päällä siinä ihan vieressä. Fatima vaikuttaa rohkeammalta kokeilijalta. Kiipeilyhalut onkin huomattu jo aiemmin, mutta myös asuntoon tutustuminen sujuu Fatiman johdolla. Fatimalle kävi köpelösti perjantai-iltana, kun se uteliaisuuksissaan joutui olohuoneen vuodesohvan syövereihin eikä osannut omin voimin pois. Emon (ja henkilökunnan) huoli oli kova, mutta hitaasti vuodesohvaa auki levittämällä kadonnut lapsi löytyi ja saatiin ihmisten ilmoille. Sohva onkin nyt sitten koko ajan levitettynä, jolloin mitään "ansakoloja" ei ole.

2 kommenttia:

  1. Varmasti riittää vauhtia kun koko talo otetaan haltuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja kokemuksieni mukaan vauhti vaan lisääntyy viikko viikolta niin, että luovutusiän lähestyessä jo päätä huimaa!

      Poista