keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Pentupulinat

Mistyn kaksoset kasvavat ja kehittyvät hyvään tahtiin, vaikka en olekaan ehtinyt heidän kuulumisiaan raportoimaan "ajallaan". :-) Pennut ovat kuukauden ikäisiä pikkuviikareita (ja jo hieman ylikin) ja oppivat jatkuvasti uusia taitoja. Leluista on kiinnostuttu toden teolla ja ihmisten syliin on mukava kiipeillä, kun vielä hetki sitten oma emo oli pennuille kaikki kaikessa. Jo viime viikolla pennut olivat myös tehneet selväksi, että pentukehässä he eivät enää halua olla ja saivat sitten vallata koko pentuhuoneen käyttöönsä.

Viime perjantaina maistatimme pennuille ensimmäisen kerran kiinteitä ruokia, mutta eivät he niistä vielä kiinnostuneet, koska pikkumasut pullottavat pelkästä maidosta. Samalla pennut saivat oman pienen hiekkalaatikon, mutta vessa-asiat hoituivat eilispäivään asti emon avustuksella. Nyt keskiviikkona Mistyn henkilökunta oli havainnut Fatiman pissalla hiekkalaatikolla ensimmäistä kertaa ja Wiken varastavan kanafilettä emonsa kupista! Ja tänään molemmat osasivat jo käyttää hiekkalaatikkoa. Kaikki aikanaan, sanotaan! Aluksi muutama kännykuva perjantailta.

Wikke

Wikke vauhdissa

Fatima

Lopuista kuvista kiitämme jälleen kerran sijoituskotia ja ne on otettu sunnuntaina sekä maanantaina.

Sylipoika
 
Fatima
 

Fatima oikealla, Wikke vasemmalla


Täpläkasa

4 kommenttia:

 1. Ei voi kuin ihailla ja ihmetellä tätä kehitystä, sen nopeutta ja pienokaisten ihanuutta.

  VastaaPoista
 2. Niin kauniita ja fiksuja! Mutta en vieläkään tajua, miten voitte erottaa, kumpi on kumpi :-)

  VastaaPoista
 3. Itsekin ihailen näitä kuvia, kun en pääse kokoaikaa palluttelemaan pentuja. <3 Pennut ovat naamasta aika lailla erinäköisiä, mutta saattaa näissä tunnistuksissa mennä välillä pennut ristiinkin, jos en ole itse ollut paikalla kun kuvia on otettu. Sukupuoli on sitten toinen hyvä tapa erottaa pennut... :)

  VastaaPoista
 4. Aaaa sukupuoli joo! Mutta kuvista saa kyllä arpoa...

  VastaaPoista