torstai 29. toukokuuta 2014

12-viikkoiset

Pennuille kuuluu hyvää, pahoittelen olematonta raportointia blogissa. Pennut ovat tulleet viralliseen luovutusikään, mutta lähtevät omiin uusiin koteihinsa vasta 14-viikkoisina, jolloin ovat hieman kypsempiä maailmalle sekä tietenkin saaneet toiset rokotukset, mikrosirut ja Fatima on steriloitu. Eläinlääkärireissu on ohjelmassa viikon kuluttua.

Molemmat pennut ovat siis löytäneet paikkansa. Wikke muuttaa Lappeenrantaan kahden kotikissatytön seuramieheksi. Fatiman tie vie Kuopioon saakka, missä hän saa olla henkilökuntansa silmäteränä. Hienoa, että molemmat löysivät näin ihanat kodit!

Sunnuntaina olin pentujen luona käymässä ja otin muutaman 12-viikkoiskuvan. Parempia otoksia pennuista on näillä näkymin vielä odotettavissa! Pennuilla oli ollut viikonloppuna yövieraita ja lapset olivat poikkeuksellisesti aika väsyneellä tuulella. Paikalla oli ollut innokas lapsivieras ja huiska oli heilunut lähes tauotta. :) Fatima-neiti jaksoi silti olla virkeä ja leikkiä tulevan henkilökuntansa kanssa samalla kun Wikke keskittyi vetämään lonkkaa.

Wikke

Wikke

Fatima

Fatima

3 kommenttia:

 1. Söpöt sisarukset! Kamalan nopeasti aika kyllä kuluu. Että nämäkin vauvelit jo 12 viikkoisia.

  VastaaPoista
 2. SUUUUUUNNNATTOMAN nättejä otuksia. Oijoi.

  VastaaPoista
 3. Mamma N: Todellakin, tuntuu kuin olisivat ihan juuri vasta syntyneet! :)

  Zepa: Söpöläisiä ovat, olen samaa mieltä :D

  VastaaPoista