torstai 1. toukokuuta 2014

Pennut, Pennut, Pennut

Mistyn pennut saavuttivat sunnuntaina 8-viikon iän ja vauhtia riittää sijoituskodissa sen mukaisesti. Vaikka pentuja on vain kaksi, ei se tunnu menoa hiljentävän, vaan vilinää ja vilskettä näkyy aina siellä minne sattuu milloinkin katsomaan. Pennut syövät hyvin kiinteitä ruokia ja painavat molemmat jo yli kilon, joten päivittäiset punnitukset on lopetettu. Hiekkalaatikolla asioidaan aikuisten kissojen tavoin, eikä vahinkoja ole sattunut kaksosille oikeastaan ollenkaan. Toinen matokuuri on nautittu hyvällä halulla tonnikalan kera ja ensimmäiset rokotukset sekä tarkastukset eläinlääkärillä ovat ohjelmassa vajaan kahden viikon kuluttua.

8-viikkoisten pentujen luona oli viikonloppuna vieraillut kuvaaja Janina Salo, jonka otoksia kaikki nämä kuvat ovat.

Wikke päälimmäisenä

Wikke on jatkuvasti lelujen kimpussa ja haastamassa siskoaan painiin, kuten kuvista voikin huomata. Poika syö mieluiten raakaa lihaa, mutta kyllä purkkiruuatkin maistuvat tälle vilkkaalle ja pitkäjalkaiselle herrasmiehelle. :)Äiti hoitaa <3

Fatima on reipas nuori neiti ja innokkaampi kiipeilijä. Tyttö tutustuu innolla uusiin asioihin ja edelliseltä reissulta pentujen luokse jäikin elävästi mieleen, kuika Fatima kuljeskeli pitkin huonetta ja kaikkia eteensattuneita uusia asioita piti tassulla varovasti kokeilla eli "tappaa". Samalla velipoika keskittyi pitämään yllä yleistä hälinää. :) Fatima on vielä vapaa.

Fatima edessä

Wikke päällä

Jo riittää, velipoika!

Wikkeä huolestuttaa

Hauskaa Vappua!

4 kommenttia:

 1. Voi noita Wikken koipia! On ne molemmat kyllä suloisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivet on aika vakuuttavat tosiaan, sivukuvasta sen huomaa :)

   Poista
 2. Täydellisiä kuvia, täydellisiä kisuja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä kuvista (ja kissoistakin :)).

   Poista