lauantai 12. heinäkuuta 2014

Valjastelijat

Tovi on vierähtänyt edellisestä postauksesta, mutta onneksi kesäloma lähestyy ja sitten on enemmän aikaa! Olisi korkea aika saada tänne myös Osiriksen, Gerizahin ja Thitin kuulumisia, pennut kun ovat olleet blogin päätähtinä koko alkuvuoden, kuten asiaan tietysti kuuluukin.

Mistyn kaksoset ovat henkilökuntiensa avulla lähettäneet paljon mukavia kuulumisia ja kuvia elämästään uusissa kodeissa. Fatima ja Wikke ovat molemmat sopeutuneet hyvin uusiin ympyröihin ja omistajatkin ovat olleet tyytyväisiä kissoihinsa. :) Välihuomautuksena, että molemmat pennut muuten säilyttivät pentuaikojen "työnimet" kutsumaniminään, sijoituskodissa oli osattu keksiä hyvät nimet!

Fatima ja Wikke ovat molemmat innostuneet valjastelusta. Fatima harjoitteli ensin sisätiloissa valjaiden kanssa...


Ja ensimmäisellä ulkoilukerralla oli heti reippaana tutkimassa paikkoja ja kiipeilemässä kaikkialle!Fatiman kuvat: M.Pehkonen

Wikke puolestaan on ulkoillut  ja matkustellut näin mukavissa maisemissa muutamalla kesämökillä.
Pieni herramies on sulattanut molempien kissakavereidensa sydämet ja kehkeytynyt varsinaiseksi mau-ahmatiksi; kavereiden ruuat meinaavat mennä parempiin suihin!Wiken kuvat: A.Vaaljoki

Wikke on osallistumassa ensimmäiseen näyttelyynsä Helsingissä Kaapelitehtaalla sunnuntaina 27.7. ja myös Gerizah on tulossa paikalle. Tervetuloa moikkaamaan!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun saa terveisiä maailmalle lähteneiltä pienokaisilta! Me ollaan Kaapelilla lauantaina Sulon kanssa. Tule käymään jos kerkeät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun ollaan eri päivinä näyttelyssä! Olen tulossa matkalta myöhään lauantaina, joten Sulo jää tällä kertaa bongaamatta, mutta ehkä sitten seuraavassa näyttelyssä. :)

   Poista
 2. Fatimalla näyttäisi olevan hurjan piiiitkä häntä! Suloisia ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häntä taitaa noilla penskoilla monesti näyttää pitkältä, kun muuten on vielä kasvuvaiheessa. :)

   Poista