torstai 11. joulukuuta 2014

Wikke

Viime viikonvaihteessa työhuoneessamme majaili B-pentueen kollipoika Wikke. Thiti alkoi kaipailemaan sulhastaan viime perjantaina ja sunnuntaina Wikke oli jo meillä. Poika asettui heti taloksi, mutta teki pian selväksi, ettei viihdy yksistään suljetun oven takana. Wikke oli jatkuvasti hyppäämässä olkapäille tai pörräämässä sylissä, erittäin sosiaalinen kaveri on kyseessä - vieraassa paikassa ja vieraalle ihmiselle!Alkuasetelma treffeiltä: Thiti kurkkii kiinnostuneena kuntopyörän takaa ja Wikke ei oikein ymmärrä, mikä on homman nimi. Poika vähän sähisi ja näytti tassua, jos kissat sattuivat liian lähekkäin.


Onneksi ei mennyt aikaakaan, että Wikke keksi miksi hän on tänne tullut ja asiaan päästiin ennätysajassa, jo muutaman tunnin tutustumisen jälkeen! Nuorimies todella tietää mitä tekee! :) Henkilökunta oli erittäin tyytyväinen saatettuaan sulhasen kotiinsa jo maanantai-iltana, valvottuaan edellisen yön nuoren parin aiheuttamaa meteliä kuunnellen.

Nyt odottelemme mielenkiinnolla, onko pentuja tulossa!

2 kommenttia:

  1. Asennoiltaan ovat kuin Mauno ja Eppu tuossa alakuvassa. Eppu tykkää kyyköttää tuollalailla ja Mauno rullaa etujalat hienosti vatsan alle. :)

    VastaaPoista
  2. Wikke otti kyseisen asennon, kun asettui tarkkailuasemiin! Tytöt meillä ei kumpikaan harrasta etujalkojen rullausta, päinvastoin, ainakin Gerizahilla osoittaa etujalat suoraan eteenpäin normaalisti :)

    VastaaPoista