lauantai 14. helmikuuta 2015

Pentuja!

C-pentue syntyi vihdoin 12.-13.2. välisenä yönä ja minä pääsin vasta nyt raportoimaan asiasta blogiin - pahoittelut, tiedän että uutisia on odoteltu! :)  Syntymää odoteltiin jo aiemmin, sillä Thitin ensimmäiset pennut olivat syntyneet tiineyspäivänä 63, mutta tällä kertaa odoteltiin siis päivään 68 saakka.

Odottelu aiheutti hieman erikoisjärjestelyjä "kätilöpäivystyksessä", sillä jouduin jo välillä töihinkin, mutta onneksi Maunon ja Epun ystävällinen ja kissatietoinen henkilökunta tarjosi apuaan ja oli meillä keskiviikko- ja torstaipäivinä vahtimassa Thitiä sillä aikaa, kun olin itse töissä. Joten tuhannet kiitokset vielä sinne! <3 Sain kuitenkin työskennellä rauhassa (niin rauhassa kuin se nyt tällaisessa tilanteessa onnistuu...) ryntäämättä kotiin kesken päivän, sillä Thitin synnytys käynnistyi vasta lähempänä puoltayötä ja perjantaita 13.päivää! Onneksi emme ole taikauskoisia!

Pentuja syntyi viisi ja ne syntyivät todella ripeästi, hyvä että ehdin kirjata syntymäajat ja muut pakolliset tiedot ylös. Koko synnytykseen meni aikaa vain noin kaksi tuntia.Thiti hoiteli aiemmasta pentueestaan oppineena kaikki asiat itse, yhden napanuoran taisin katkaista, sillä seuraava pentu oli jo matkalla maailmaan. Pentueeseen syntyi vain yksi hopeatäplikäs naaraspentu, loput pennut ovat mustasavuja, molempia sukupuolia löytyy.

Elämä pentulaatikossa on lähtenyt hienosti käyntiin, painot ovat nousseet toivotulla tavalla ja Thiti hoitelee antaumuksella pienokaisiaan. Tässä tänään otettu potretti viitosista, pennut ovat siis vajaan kahden vuorokauden ikäisiä kuvassa.


Valitettavasti iltapäivän aikana ensimmäisenä syntyneen savupojan vireystila alkoi heikkenemään ja se vetäytyi syrjään eikä enää imenyt. Aamuun saakka paino nousi normaalisti, mutta poika oli alusta alkaen ollut rauhallisempi kuin sisaruksensa. Pojan mentyä huonoon kuntoon lähdimme päivystykseen ja pojan matka päättyi sinne. RIP.

Muut pennut voivat erittäin pirteästi ja taistelevat paikoista maitobaarissa innokkaasti. Pentulaatikosta kuuluva piipitys ja maiskutus sekä Thitin onnellinen olemus saa mielen taas hyväksi tällaisten ikävämpien tapahtumien jälkeen. <3

Hopeatäplikäs tyttö

Baarissa riittää asiakkaita

9 kommenttia:

 1. No nyt ne syntyi, ihanaa!! Hirmuisesti onnea Thitille, Wikelle ja isäntäväelle! :) <3 Ihania pikku söpöläisiä! RIP pieni poika.. <3

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä tätäkin kautta! Ihania pikkuisia siellä ja Thiti niin ylpeän näköinen lapsistaan. <3
  Toivotaan hyvää ja pitkää elämää heille jokaiselle!

  VastaaPoista
 3. Ihana Thiti-mamma ja pikkuiset nykeröt! <3

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanista pennuista ja otan osaa pikkuisen pojan menetyksestä!

  VastaaPoista
 5. Isot onnittelut! Vaikka kaikki ei voikaan aina mennä täydellisesti. On sitä neljässäkin hoitamista.

  VastaaPoista
 6. Voi onnea kissaperheelle, isukki-Wikelle :D ja henkilökunnalle! Kyllä näitä uutisia kannatti odotella pidempäänkin. Niin söpöjä ja mamma niin autuaan onnellinen. Tiina

  VastaaPoista
 7. Ihanat pikkuiset! Onnea koko perheelle ja palvelusväelle!

  R.I.P. pikkuinen ♥ ♥

  VastaaPoista
 8. Marjut: Kiitos! Onnea myös Misty-isoäidille ja Fatima-tädille :D

  Päivi: Kiitos, Thiti on erittäin ylpeä mamma <3

  Sitruuna: Tuolla ne nykeröt nyt pötköttelee tyytyväisinä, ovat ihan <3 kyllä! :)

  Celea: Voi kiitos kiitos!

  Zepa: Kiitos ja nimenomaan, kasvatus ei todellakaan ole pelkkää juhlaa. :( Mutta neljässä riittää vipinää, sitä en epäile hetkeäkään!

  MammaN: ♥ ♥ ♥

  Tiina: Kiitokset! Eiköhän päivityksiä tule taas normaaliin tapaan :)

  Kissa Kermakupilla: On ne kyllä suloisia, kiitos! Mukava että löysit tänne :)

  VastaaPoista