maanantai 16. helmikuuta 2015

Video ja väsyneet odottajat

Pentulaatikkoon kuuluu hyvää! Pienokaiset kasvattavat elopainoaan mukavaan tahtiin - maito maistuu ja sitä vaikuttaisi olevan riittävästi tarjolla. Tässä pieni ja nähtävästi Bloggerissa sumeaksi muuttunut videonpätkä neljän päivän ikäisistä baarittelijoista. Siinäpä pentujen elämä onkin tässä iässä, syömistä ja lisäksi nukkumista. Oikeassa reunassa savutytöt, hopea keskellä ja poika mamman kainalossa.


Maunon ja Epun henkilökunnan kätilöpäivystysvuorosta saatiin kaupanpäällisenä vielä upeita kuvia, joita en malta olla julkaisematta tässä vaiheessa. :-) Näissä on aitoa odotuksen tunnelmaa!


Thitillä alkoi olla aika rankkaa...Haukotus!
Lempipaikassa on mukava odotella <3

Kuvat: maukuja.blogspot.fi

5 kommenttia:

 1. Hyvä että pentujen kanssa menee hyvin, hauskoja pieniä makkaroita! Odotuskuvatkin ovat todella upeita.

  VastaaPoista
 2. Voi tuota maitobaarin touhua ♥ Mauno ja Eppu ovat kouluttaneet henkilökuntansa hyvin valokuvauksen saloihin. Upeat kuvat!

  VastaaPoista
 3. On ne kyllä ihania pieniä leipojia, vaikka videosta ei paljon mitään erotakaan. Täytyy laittaa ne YouTuben kautta tänne jatkossa! Samaa mieltä kuvista molempien kanssa. :)

  VastaaPoista
 4. Kun on tottunut umpimustaan Eppuun, oli ihan juhlaa kuvata näitä "oikeita" savuja, joissa on sentään jotain sävyjäkin. Lisäksi ihana valoisa keväistä aurinkoa tulviva asunto ja kuvaajalla oli ihan juhlaa.

  VastaaPoista