maanantai 16. maaliskuuta 2015

Paparazzit vierailulla

Pennuilla tuli torstaina neljä viikkoa mittariin ja siitä lähtien on vieraita käynyt tiheään tahtiin. Sunnuntaina vierailuvuorossa olivat Maunon ja Epun sekä eurooppalaiskissojen Sulon ja Namun omat ihmiset kameroineen. Tässä postauksessa saamme nauttia Maunon ja Epun henkilökunnan hienoista kuvista.

Edellisen päivityksen jälkeen ei mennyt päivääkään, kun Sahara tuli yllättäen vastaan pentuhuoneen ovella ja niin tuli aika päästää pennut vapaalle jalalle kehästään. Pennut ovatkin ottaneet huoneen haltuun hienosti ja lempipaikaksi on muodostunut levyhyllyn tausta, missä on mukava nukkua päiväunia siellä kulkevien johtojen päällä... Tässä Chandani on poistumassa lempipaikasta.


Chandanista vaikuttaisi kehittyvän isänsä tyttö <3

Hiekkalaatikolla käymistä on harjoiteltu ahkerasti, vaihtelevalla menestyksellä. Paakkuuntomattomalla hiekalla eivät nämä(kään) pennut ole oppineet käymään, paitsi Chandani, mutta mikrohiekan käyttöönoton jälkeen alkoivat yhä useammat pissat löytää tientä oikeaan paikkaan ja enää ei ole lätäköitä löytynyt vääristä paikoista. Peittäminen vaatii sen sijaan vielä harjoittelua ja tämä taisi olla Caesarin tyylinnäyte siitä, mihin nimenomaan ei pitäisi astua vessakäynnin jälkeen, etenkään kun ei osaa peittää. :-)


Kiinteitä ruokia on maisteltu pian viikon verran ja jauhelihat smetanalla ja vitamiineilla höystettynä tuntuvat maistuvan pennuille parhaiten. Märkäruokia opetellaan maistelemaan parhaillaan. Painot nousevat nyt hyvää tahtia ja kaikki pennut painavat yli puoli kiloa.

Posaarauskuvien ottaminen tämän ikäisistä pennuista on haastavaa - ihan kuin ne enää lattialla olevan peiton päällä suostuisivat olemaan! Lelutkaan eivät vielä kiinnosta niin paljon, että huiskan avulla saisi katseen kiinnitettyä kameraan. Tässä Caesar malttoi istahtaa hetkeksi peiton reunalle mamman viereen.


Caesar on todellinen ilveilijäpoika, sama meno jatkuu kuin aiemmissa päivityksissä. :-)

Caesarilla jekkuja mielessä?

Caesar <3Savutyttäret, Sheeni katsoo kameraan

Söpöstelijä-Sahara

Sahara

Tomera-Sahara

Sahara poseeraa

Suloinen Sheeni ei ole lainkaan näin pelottavan oloinen luonnossa :-)

Sheeni on vielä vapaa!

Chandani, pieni huolestunut tyttö

... ja vähän väsynytkin välillä

Täplämassu <3

Kuvat: maukuja.blogspot.fi

6 kommenttia:

 1. Mulle varmaan kasvaisi kamera kiinni käteen, jos asuisin tuollaisten söpöläisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan kuvailemaan toistekin, mulle ei nimittäin ole niin tapahtunut :D

   Poista
 2. Tämä mamma käy nyt vähän hitaalla ja lupaa palailla kuvien kera asiaan myöhemmin! Kiitos mahdollisuudesta vierailla ja tavata näitä ihanuuksia ♥ sekä perheen komeaa eurooppalaisvahvistusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi vierailusta ja ei kiirettä kuvilla! Osiris lähettää terkkuja :)

   Poista
 3. Voi sentään, kuinka suloisia pentuja. Ihan järkyttävää.

  VastaaPoista