maanantai 9. maaliskuuta 2015

Pentukuulumisia

Sitten hieman pentujen kuulumisia. Pennuille tuli kolme viikkoa täyteen viime torstaina ja kovasti he ovatkin kasvaneet ja kehittyneet sitten edellisen päivityksen. Jo viime viikosta alkaen pennut ovat tehneet lyhyitä tutustumiskierroksia pentukehän ulkopuolelle. Aluksi Sahara ja Chandani olivat reippaimpia pentupesän ulkopuoliseen maailmaan tutustujia, mutta nyt kaikki pennut kiertelevät ja katselevat ympäristöään kiinnostuneina aina tilaisuuden tullen. Pennut kävelevät ja juosevat jo ja eivät juurikaan enää horju liikkuessaan. Painimatseja otetaan sisarusten kanssa säännöllisesti ja lelutkin alkavat pikkuhiljaa kiinnostaa. Kaikki aistit toimivat ja pennut alkavatkin miukumaan kovalla äänellä aina, kun pentuhuoneeseen tulee.

Kiipeilytaitoja on harjoiteltu pentukehän seinissä ahkerasti ja se tuntuu nelikolta onnistuvan vähän liiankin hyvin... Pitkään ei siis enää pentukehässä tulla pysymään ja samalla tulee ajankohtaiseksi aloittaa hiekkalaatikkoharjoitukset. Emon raksukippo alkoi kiinnostamaan pentuja tänään, joten koitamme kohta joko kiinteät sapuskat maistuisivat.

Aluksi lauantaina otettu videonpätkä riehakkaista pennuista. Alussa Caesar ja Chandani painivat ja Thiti yrittäa pitää jöötä lapsilleen. Sitten mukaan tulevat savutytötkin.
Nämä kuvat on otettu tänään (keinovalaistuksessa...) ja pennut ovat siis niissä jo kolmen viikon ja neljän päivän ikäisiä.

Sheeni

Tällä kertaa Sahara ei halunnut pysyä hetkeäkään paikallaan ja emon piti tulla puuttumaan tilanteeseen...

Caesar-poikanen

Caesar

Chandani

6 kommenttia:

 1. NIIN söpöjä ja reippaita vauvoja!
  Tiina

  VastaaPoista
 2. Jotenkin kyllä on sellainen tuntuma, että siellä teillä on kohta TOSI villiä menoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihania! Caesar näköjään jatkaa tuota kuvissa ilmeilyä. :D

  VastaaPoista
 4. Mamma N: Joo, sitä en epäile yhtään, kun nyt jo alkaa siltä vaikuttaa... Entä sitten neljän viikon päästä?! :D

  Celea: Caesar on tosiaankin aikamoinen ilveilijä ja kiljuu ja liikkuu kuvattaessa niin kovaa, että pakko yrittää pitää herraa paikallaan jotenkin :)

  VastaaPoista