tiistai 24. maaliskuuta 2015

Pentupäivitys!

Nyt alkaa vauhti todellakin kiihtymään täällä meillä! Pennuista on tullut aikamoisia riekkujia viimeisen viikon aikana. Pennut viipottavat toistensa perässä ympäri huonetta, painivat, kiipeilevät kaikkiin mahdollisiin paikkoihin ja tulevat halutessaan pentuhuoneen ovesta lävitse. Jo viikon ajan pennut ovatkin viettäneet aikaa myös olohuoneen puolella, mutta välillä mennään pentuhuoneeseen pienelle jäähylle, että emokin saa huilata hieman. Pentujen paimentamisessa riittää Thitille hommaa!

Muihin aikuisiin kissoihin tutustuminen on mennyt yllättävän hyvin tällä kertaa. Gerizah saattaa vielä näyttää kaapin paikan pennuille, mutta pääasiassa samoissa tiloissa tullaan jo hienosti toimeen. Osiris on ollut aiempaa lempeämpi pentuja kohtaan tällä kertaa ja onhan herra muutenkin reipastunut nyt seniori-ikää lähestyessään. :-) Pennuilla on käynyt myös lapsivieraita leikittämässä ja paijaamassa pikkuisia ja heidät otettiin hyvin vastaan. Erityisesti molemmat savutytöt olivat todella reippaina, Caesar ja Chandani hiemat katselivat aluksi sivusta ennen kuin intoutuivat leikkimään 2- ja 6-vuotiaiden kanssa.

Hiekkalaatikolla asiat hoituvat kaikilla hienosti ja peittäminenkin alkaa sujua pikkuhiljaa... Paitsi silloin, kun kaveri yllättää painimatsiin kesken asioinnin. :-) Ruuista lihat ovat edelleen pentujen suosiossa ja babypateen ja muidenkin märkäruokien kanssa syöminen on vieläkin harjoittelua.

Seuraavissa viikonloppuna otetuissa kuvissa pennut ovat siis viiden viikon ikäisiä ja torstaina pennuilla tuleekin jo kuusi viikkoa mittariin.

Sheeni ja perhonen

Kissaperhe aurinkoläikässä, edestä Sheeni, Chandani, Caesar ja Sahara ainoana hereillä

Yhteiskuvayritys, ainoastaan Sheeni (oikealla) ja Caesar suostuivat olemaan paikallaan

Sheeni on suloinen, reippaan oloinen neitokainen. Sheeni tutkii innoissaan paikkoja ja kiipeää heti syliin, kun lattialle istahtaa. Sheeni on isoin tytöistä, eikä ole hassumman näköinen tyypiltään. Jotenkin Sheeniläinen tuo mieleeni isoäitinsä Mistyn pienenä pentuna - ei voi kuin toivoa että tytöstä tulisi mummon näköinen aikuisena. <3 (Mistyä voi ihailla mm. tuossa bannerissa).


Sahara on pennuista puheliain, varsin tomera pikkuneiti hänkin. Sahara on Sheeniä villimmän oloinen luonteeltaan ja varsinainen tättähäärä... :-)


Caesar on rasavilli poikanen ja on jatkuvasti haastamassa siskojaan painiin. Caesar syö kiinteitä ruokia hyvällä halulla ja paino lähentelee jo 800 grammaa!


Chandani vaikuttaa hieman harkitsevamman oloiselta luonteeltaan kuin savusisaruksensa, mutta kyllä hänessäkin vauhtia riittää tarvittaessa! Chandani on omatoiminen ja oppi hiekkalaatikon tarkoituksen ensimmäisenä.Sheeni mökkeilee

Sheeniläinen <3

Laitan tähän loppuun vielä muutamia Naukulan Sulon ja Namun henkilökohtaisen paparazzin ottamia hienoja  kuvia reilun viikon takaa, eli pennut ovat näissä neliviikkoisia.

Chandani tutustuu Maunon ja Epun henkilökunnan kuvauslaitteistoon

Caesar (ja mamma)Thiti-kaunokainenChandani

Sahara

Loppukevennys :)

9 kommenttia:

 1. PIIIII PIIIII PIIII! iik!

  muuta ei voi sanoa tää Ana (was Zepa)

  VastaaPoista
 2. Viikarit ♥ Voi vain kuvitella millaiseksi meno siellä pikkuhiljaa on muuttumassa.

  VastaaPoista
 3. Ana: Iik! :) Huomasinkin, että henkilöllisyys oli vaihtunut siellä

  Sitruuna: Todellakin, tulevat päivä päivältä suloisemmiksi <3

  Mamma N: Jo alkavat hiukset harmaantua kasvattajalla... ;) Kiitos vielä kuvista!

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Triolasta :) Mamma N:n kuvien perässä tulin tänne enkä aio ihan heti poistuakaan ;) Lisäsin teidän meidän lukulistalle, toivottavasti tämä on ok :)

  Mä pökräilen noiden pikkuviikareiden takia täällä kokoajan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja tietenkin saa lisätä lukulistalle! :) Taidettiin nähdäkin viime syksynä Lemmikkimessuilla.

   Kieltämättä ovat aika pyörryttäviä pikkuisia... :D

   Poista
  2. Niinpä nähtiinkin ! Teillä oli siinä juuri näyttelyhommat purkissa ainakin hetkeksi. Nykäisenpä sitten taas hihasta kun seuraavan kerran teihin törmään :)

   Poista
 5. Hypnoottista energiaa.
  Caesar, Chandani, Sahara ja Sheena näyttävät siltä kuin olisivat ennen kuvaussessiota käyneet heittämässä kaukopartiokeikat syntymälahjana saadun pervitiinin voimin. Ja nyt kun isänmaa on saatu pelastettua jatketaan maailmanvalloitusoperaatiota. Sheenan ja Saharan katse on niin hävyttömän hypnoottisen ilkikurinen, ettei tässä ihminen voi muuta kuin taipua ja luovuttaa luottokorttinsa (näin ensi töiksi) näiden svengalien käyttöön. Nämä pennut kehräävät matkalla pankkiin.

  VastaaPoista