maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäispennut

Pääsiäinen täällä meillä kuluu pentujen jatkuvasti lisääntyvää vauhtia ja kasvua ihmetellen. Pennuilla on käynyt vieraita tiheään tahtiin ja lauantaina oli vuorossa Maunon ja Epun henkilökunnan uusintavierailu kuvailumielessä. Nyt on taas hienoja kuvia jaettavaksi!

Tiputyttö Sheeni

Käytimme kuvauksissa rekvisiittana pääsiäistipuja, joista Caesar flippasi aivan täysin. Poika pelasi tipuilla ja pakeni muristen sohvan alle tipua suussaan kantaen. Murina jatkui niin kauan, kunnes tipu otettiin pojalta pois. Siskojen piti jo mennä katsomaan, mikä ihme velipoikaa vaivaa, kun yksistään murisee sohvan alla. :D

Caesar, suuri saalistaja


Sahara ja kissanruoho

Caesar

Chandani ja pääsiäismuna

Kaverikuva, Sahara (vasemmalla) ja Caesar

Pentujen Wikke-isukin henkilökunta toi pennuille lahjaksi suloiset possut, joilla onkin pelattu ahkerasti siitä lähtien. :)Caesar-poika

Mamman prinsessa <3

Kiirastorstaina pennut täyttivät seitsemän viikkoa ja se aika, minkä pennut jaksavat riehua yhteen menoon, pitenee jatkuvasti. Viimeisten viikkojen aikana on harjoiteltu monenlaista, mm. kiipeilypuussa kiivetään jo keskimmäiseen riippumattoon ja mikä hienointa, osataan useimmiten laskeutua itsenäisesti alas. Aiemmin pennut kiipesivät puuhun ja alkoivat itkemään surkeasti, kun tuli aika päästä alas, mutta hypätäkään ei uskaltanut. Leluille annetaan kovaa kyytiä ja painimatsit alkavat olla aika pelottavaa katsottavaa... :)

Chandani esittelee kiipeilytaitojaan


Sahara-kaunokainen

Baarissa riittää edelleen asiakkaita kiinteiden syömisestä huolimatta
 
Sahara ja Chandani, väsyneet siskokset

Sheeni <3

Kuvaussession lopuksi otimme pennuista poseerauskuvia kiipeilypuussa, mutta se oli heidän mielestään aika väsyttävää puuhaa... Vähemmän väsyneet poseeraukset löytyvät pennut-sivulta.

Caesaria väsyttää


Sheenin tyylinäyte

Kuvat: maukuja.blogspot.fi

8 kommenttia:

 1. Mitä ihanuutta! Ja te saatte elää noiden kanssa! Mahtava suuri metsästäjä Caesar :) ja mahtavat on haukotuksetkin. No mutku väsyttää nää mallinhommat!

  VastaaPoista
 2. Muriseva poika olis kyllä voinut pakkautua kassiin tipujen kanssa...

  VastaaPoista
 3. Ana: Todellakin! Elämä pentujen kanssa on tosiaan ihanaa, mutta ei suinkaan pelkästään ihanaa... :D

  Mamma N: Oi ja voi! :)

  Sitruuna: Mielellään olisi varmaan tullutkin, nimittäin ilkeä henkilökunta täällä joutui poistamaan viimeisenkin tipun pojan ulottuvilta. Murinashow ei vaan ottanut loppuakseen ja tipu veteli jo viimeisiään...

  VastaaPoista
 4. Voi mitä söpöläisiä. Ei ihme että väsyttää kun on joutunut vahtimaan tipua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Caesarin tipushow oli kyllä melkoisen väsyttävän näköistä puuhaa :)

   Poista
 5. Aivan ihania pentuja ja taas tosi laadukkaita kuvia! Oli pakko avata vuoden takainen albumi, jossa isukki Wikke ja siskonsa poseeraavat. Chandani on kuin ilmetty Fatima vuosi sitten:)
  Tiina & siniset (jotka kyllä EIvät poseeraamaan suostu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kuvista (ja pennuistakin tietenkin)! :) Voi kun Chandanista tulisikin yhtä kaunis kuin Fatima... Laitetaan viestiä, milloin pääset pentuja moikkaamaan!

   Poista