maanantai 18. toukokuuta 2015

Kohti suurta maailmaa

Kävi niin onnekkaasti, että saimme lauantaina C-pentujen hovikuvaajaksi mukautuneen Maunon ja Epun henkilökunnan kameroineen vielä viimeiselle vierailulle, ennen kuin pennut aloittavat maailmanvalloituksen. Onpa mukava julkaista näin hienoja kuvia pentublogin viimeisiksi kasvattajalla otetuksi kuviksi! :)

Vasemmalta Sahara, Chandani, Caesar ja Sheeni taustalla


Onneksi kuvaaja ei välittänyt, vaikka Sheeni kävikin hieman maistelemassa tarjoiluja etukäteen...


Ikää pennuilla on kuvissa siis 13-viikkoa ja tämän viikon lopulla uusiin koteihinsa matkaavat Sheeni ja Caesar. Sylikissa Sahara viihdyttää meitä täällä vielä ensi viikon puolelle. Sen jälkeen kotiin jäämässä olevaa hopeaa alkaa varmasti kovasti huolestuttaa, mutta siihen on pienen tytön totuttava.

Chandani aavistaa tulevat huolet?

Saharasta vaikuttaa kehkeytyvän varsinainen kaunokainen. Puheliasta Saharaa saatetaankin nähdä näyttelyissä tulevaisuudessa.

Suurikokoinen Caesarion on viime aikoina muuttunut riekkujapojasta aikamoiseksi seuramieheksi. Poika pyörii jatkuvasti jaloissa ja aloittaa kovaäänisen kehräämisen heti, kun pääsee ihmisen syliin.Ilveily pojalta onnistuu tietenkin edelleen :)

Chandani-kaunokainen on kovasti mieleeni. Hopea on pennuista itsenäisin, ihmisläheinen sylissä viihtyvä tyttönen hänkin.Sheeni on nimensä mukaisesti suloinen pikkuinen, joka edelleen muistuttaa kovasti mummoaan Mistyä. Sheeni on kauniin tyyppinen savutyttö, joka on todella vikkelä jaloistaan. :)Sahara ja Sheeni

Thiti steriloitiin viime viikolla ja siitä lähtien mamma on ollut sonnustautuneena näin tyylikkääseen toipilaspukuun. :) Kiima alkoi olla jatkuvaa, joten pentujen muuttoa ei ollut järkevää odottaa ja puvulla varmistetaan, että haava saa parantua rauhassa. Potilas Saarinen viettää aikaa lähinnä lepäillen, eikä jaksa pentuja samalla tavalla paimentaa, mutta tarpeen tullen Saarinen nousee sanomaan henkilökunnalle mielipiteensä, jos lapsia meinataan liikaa huudattaa.


Thitillä on nyt alkamassa huolettomat kissanpäivät ilman kiimoja ja pillereitä, meidän rakkaana ahmattinamme ja sylikissanamme. <3

Kuvat: maukuja.blogspot.fi

7 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ottaapi hän, eikä malleissa moitteen sijaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia hienoista pennuista taas kerran! Thitillähän on hienon väriset silmät! Onnellisia eläkepäiviä hänelle! <3

  VastaaPoista
 3. Ana: Sama :)

  Päivi: Thitillä on kunnolliset karviaiset, ehdottomasti parhaita puoliaan ne. Thiti kiittää! <3

  VastaaPoista
 4. Chandani on vaan niin ylisöpö huolestunein katseineen. <3 Rupeaa aina hymyilyttämään kun kirjoitat siitä kuinka huolestunut tyttö aina asioista on, ja kuvat kruunaavat kaiken. :D Upea katras on kyllä, ja ihana nähdä kuinka Sheeni on perinyt Misty -mummon ulkonäköä niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin onkin. <3 Tosiaan jos katselee Mistyn pentukuvia, ei voi olla huomaamatta yhdennäköisyyttä Sheenin kanssa. :) Pennut lähettää terkkuja mummolle ja tädille!

   Poista
 5. ♥ Hyvää matkaa ihanuudet! Valloittakaa uudet kodit ja sydämet.

  VastaaPoista