lauantai 30. toukokuuta 2015

Pennut uusissa kodeissa

Thitin pennut ovat kuluneen viikon aikana muuttaneet omiin, uusiin koteihinsa. Tässä pennut ovat viimeisessä yhteiskuvassa viime lauantaina, jolloin Sheeni ja Usva (ent. Caesar) jo odottelivat noutajiaan eteisessä ja pientä jännitystä oli ilmassa.

Sheeni vasemmalla, Sahara keskellä, Usva taustalla

Usva-pojan vuoro oli lähteä ensimmäisenä nelikosta. Automatka Espooseen oli taittunut ilman liikoja äänitehosteita, vaikka pihalla pojan pitikin hieman huudella kopasta. Asetuttuaan taloksi uuteen kotiin on Usva ollut reipas poika, joka tykkää oleilla sylissä ja kehrätä kovalla äänellä. Parveke ja uudet kiipeilymahdollisuudet on otettu haltuun.

Usvan uudet maisemat


Usvan kuvat: T.Paasi
 
Pian Usvan nostettua kytkintä tuli Sheenin vuoro lähteä maailmalle. Sheeni oli matkannut pitkän matkan Raisioon hiljaisuudessa ja ollut leikkisällä tuulella heti perille päästyään. Ensimmäisen päivän jännityksen jälkeen Sheenikin on ollut mitä uteliain ja seurallisin pikkukissa, joka osallistuu kodin puuhiin. Sheeniläinen on omistajien kertoman mukaan sylikissa eikä muuta mielellään tekisikään, kuin makaisi sylissä. <3 Hieno kiipeilypuu on näemmä tullut tutuksi kaunokaiselle.
Sheenin kuvat: M.Janger

Saharan noutajat saapuivat tiistai-iltana. Ehdin jo melkein tottua kahteen pentuun täällä kotona, mutta sitten koitti viimeisenkin savupennun lähdönhetki. Onneksi Saharaltakin on tullut mukavia kuulumisia! Arvaatte varmaan, että tyttö on sylissä viihtyvää laatua ja on kaikessa mukana, kuten maun tietenkin kuuluukin olla. Myös vieraiden sylit kelpaavat unipaikaksi tyttöselle. Saharalta tulivat ensimmäiset ahmattikuulumiset, eli ruokaa koitetaan varastaa ihmisten lautasilta - emolta perittyjä, niin tuttuja piirteitä! :D Sahara on ehtinyt käydä ulkoilemassakin, kovasti kommentoiden kuten puheliaan kissan kuuluukin.
Saharan kuvat: A.Keinänen

Chandanin omistaja ei ole saanut aikaiseksi kuvata pentua tämän viikon aikana, mutta hänhän ei ole lähtenytkään mihinkään. Ja voitte uskoa, että kuvia on tulossa kuulumisten kera myöhemmin! :)

Kasvattajalla on jo ikävä näitä savuisia pikkuisia, mutta mukavat kuulumiset helpottavat. <3 Kiitos ihanille omistajille!
5 kommenttia:

 1. Miu ja mau! Hienosti meni. Kivat kodit ja ihastuttavat pennut!

  VastaaPoista
 2. Varmaan pillittäisin silmäni puhki kun pitäisi pentusista luopua, mutta niinhän sen kuuluu mennä että omiin hyviin koteihinsa matkaavat... <3

  VastaaPoista
 3. Ana: Mau! Ja kyllä, loppu hyvin kaikki hyvin :)

  Sitruuna: Onhan se kurjaa luopua pennuista, mutta siinä vaiheessa projektia samalla helpottavaakin. Kaikkeen tottuu, myös pennuista luopumiseen. Yllätyin itsestäni, kun vasta kolmannesta meillä kasvaneesta pentueesta jäi pentu kotiin <3

  VastaaPoista
 4. Voi miten reippaita pentuja! Ihanaa että kaikilla arki uudessa kodissa on lähtenyt sujumaan. :)

  VastaaPoista