sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Serpentiinisekoilua

Vapunpäivänä pennut pääsivät käsiksi serpentiiniputkiloon ja siitä vasta riemu ratkesi! Pennut raahasivat serpentiiniä perässään pitkin asuntoa ja hyökkäilivät sen kimppuun niin kauan, kunnes tuli unen aika. Tilanteesta otetut action-kuvat eivät pääse allekirjoittaneen julkaisuseulan läpi, mutta laitetaan kuitenkin potretit 11-viikkoisista serpentiinin kanssa, vaikka vapusta alkaa jo olla aikaa. :)

Caesarion

Chandania serpentiini huolestutti aluksi kovasti

Serpentiini-Sahara

Sheeniläinen

Pentujen tämän viikon ohjelmaan on kuulunut kaikenlaista, tärkeimpänä tietysti ensimmäiset rokotukset ja tarkastukset eläinlääkärillämme CatVet kissaklinikalla. Matka eläinlääkäriin taittui autolla ja se meni hienosti, vaikka aivan tuppisuina pennut eivät olleet, vaan kommentoivat kopastaan niin kuin asiaan kuuluukin. Erityisesti Saharalla riitti asiaa!

Lääkärissä pennut käyttäytyivät mallikkaasti ja olisivat olleet uteliaita tutkimaan paikkoja tutkimuspöydän ulkopuoleltakin. Caesar oli herrasmies ja antoi tyttöjen käydä ensin tutkittavana ja piikitettävänä harkiten hieman muita pidempään, tullako kopasta ulos vai eikö tulla. Tarkastuksessa pennuista ei löytynyt mitään poikkeavuuksia, vaan kaikki saivat puhtaat paperit. Meidän hienot pienet! <3

6 kommenttia:

 1. Siellä sentään serpentiinit kiinnostivat...

  VastaaPoista
 2. Niin söpöjä ja kauhean isoja pentuja! Saharan turkki on todella silkkisen näköinen. ♥

  VastaaPoista
 3. Sitruuna: Joo, kiinnostivat hieman liikaakin ja poju sai taas murinakohtauksen serpentiinin kanssa (mutta ei kuitenkaan yhtä hurjaa kuin tipujen kanssa :))

  Mamma N: Se on kyllä totta, mutta mieleltään vielä erittäin pieniä. ;) Caesarin paino lähentelee jo kahta kiloa...

  Celea: Kiitos! Hauska että huomasit kuvasta, Saharalla on oikeasti todella silkkinen turkki, ainakin silkkisin tästä nelikosta.

  VastaaPoista
 4. Niin söpöjä, niiiin söpöjä , niiiiiiiiiiiiiiiiin söpöjä ♥♥♥

  VastaaPoista