maanantai 17. elokuuta 2015

Ensiesiintyminen

Lauantaina 25.7. meillä oli ohjelmassa SUROKin kesänäyttely, joka pidettiin tällä kertaa Hämeenlinnassa. Kyseessä oli Chandanin ensimmäinen näyttely, joten jännä päivä oli edessä, kun matkustimme aikaisin aamulla julkisilla paikkaan, mistä pääsimme kätevästi Wikke-isän henkilökunnan autokyytiin.

Chandani matkusti ensimmäistä kertaa yksin omassa boksissa, aiemmin on matkusteltu Thiti-emon tai pienenä pentuna sisarusten kanssa samassa kopassa. Siihen nähden matkat sujuivat oikein rauhallisesti, mitä nyt välillä hieman piti riehua kopassa ja ihmetellä tilannetta. Samoin näyttelyhäkissä oltiin pääasiassa tyytyväisenä. Tässä hieman poseerataan Wiken henkilökunnalle, jolla oli kunnollinen kamerakin matkassa.Näyttelyssä oli runsaat valikoimat kaikkea ostettavaa ja Chandanille löytyi uusi pikkuhuiska häkissä ja tuomarin pöydällä viihtymistä varten.


Kuinka turvallista olikaan pikkuisen aloittaa näyttelyura isän opastaessa vierestä näyttelyiden maailmaan! Chandani olisi kovasti halunnut päästä tekemään tuttavuutta isän kanssa, mutta Wikke ei ollut kovin innostunut lähemmästä kontaktista. Ymmärrettävää kyllä tällaisessa ympäristössä. Tässä komea Wikke maistelee näyttelyherkkuja.


Muita maukulaisia ei näyttelyyn ollutkaan ilmoitettu. Tuomarina meillä oli norjalainen Lars W. Landsnes ja Chandiksen vuoro oli mennä ensimmäisenä pöydälle. Tuomari oli  perusteellinen arvosteluissaan ja pöydällä viivyttiinkin pitkä tovi. Chandani oli hänen mielestään erittän lupaava pentu ja arvostelusetelissä olikin lähinnä kehuja, mm. profiilista, korvista ja tummista täplistä. Ainoastaan leuan olisi pitänyt olla vahvempi. Chandani oli pöydällä oikein kiltisti ja olisi halunnut puskea arvosteluja kirjoittavaa tuomaria jatkuvasti. <3

Wikke oli pöydällä tyttären jälkeen ja sai myös hienot arvostelut, vaikka turkki ei nyt kesällä ole pojalla ollut aivan yhtä hyvässä kunnossa kuin keväällä. Wikke ei olisi malttanut olla niin pitkään arvostelussa, vaan oli jatkuvasti hyppäämässä henkilökuntansa syliin. Lopulta poika kiinnostui leikkimään tuomarin lelulla. Arvostelusetelissä taisikin lukea "Mama's boy". <3

Molemmat pääsivät tuomarin parhaan valintoihin, joita odoteltiin pitkälle iltapäivään. Wikellä oli useita vastustajia ja tällä kertaa toinen oli parempi. Chandanilla oli vastassa vain koratpentu. Tässä ollaan tp-valinnoissa esittäytymässä.


Ja kuinka ollakaan, tuomarin mielestä Chandani oli parempi valinta paneeliin! Ei siis hassummin lähtenyt näyttelyura käyntiin pienellä. :)

Siis mitä mitä, mihin mennään?!

Kuvat: Anni Vaaljoki
 
Paneelia oli kuvaamassa valokuvaaja Tessa ja seuraavassa onkin toinen toistaan hienompia otoksia Chandiksesta tuomarien tutkittavana ja assarin käsittelyssä.


Ääniä ei pikkuinen saanut, mutta paljon hyvää kokemusta kyllä. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin näytelmiin! Kiitos kaikille tutuille mukavasta päivästä ja kiva että olimme saaneet rodusta kiinnostuneita liikkeelle. :) Näillä näkymin olemme seuraavaksi Hyvinkäällä RuRokin näyttelyssä lauantaina 29.8. ja Ery-Sydin näyttelyssä Helsingissä Kauppakeskus Kaaressa sunnuntaina 20.9.
 
Wikke oli Hämeenlinnassa myös sunnuntaina ja seuraavassa tuomari Helene Lisin käsittelyssä. Ilmeestä päätellen näyttäisi tykkäävän pojasta!
 
Kuva: Katri Tainio

2 kommenttia:

  1. Onnea Chandanille, hienosti lähti ura käyntiin! :) Neiti on kyllä niin tyttömäisen näköinen, tuollainen pieni ja pehmeä. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pieni ja pehmeä on hyvin sanottu meidän kakarasta <3

      Poista