maanantai 7. syyskuuta 2015

Pieni ja pehmeä

Edellisessä postauksessa Chandanin sukulaispoika Tomun sekä kavereidensa henkilökunta kommentoi neitokaisen näyttävän pieneltä ja pehmeältä. Siltä näyttää mielestäni myös näissä löytämissäni näyttelykuvissa RUROKin Hyvinkään näyttelystä, missä olimme pikkuisen kanssa lauantaina 29.8.
Tuomarina hopeatäplikkäillä maukulaisilla oli Carin Sahlberg ja Chandani olikin ainoa rodun edustaja paikalla, kun Wikke-isä joutui harmillisesti jättämään näyttelyn väliin. Turkkia kehuttiin tälläkin kertaa kovasti ja tyypissäkin oli kaikki kutakuinkin kohdallaan, mutta leuka olisi voinut olla vahvempi. TP-valinnoissa oli vastassa kaksi pentua, joista valinta tehtiin Chandanin ja ocicatin välillä. Pitkään mietittyään tuomari lähetti ocicatin paneeliin edustamaan.


Kuvat: Emilia Salmijärvi

Seuraavaksi Chandani osallistuu Helsingin näyttelyyn 20.9., jonka jälkeen palaamme kehiin näillä näkymin vasta marraskuussa.

6 kommenttia:

 1. Ei o kovin huolestuneen näköinen! Monet kaverit on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä huolestuttaa enemmän, välillä vähemmän. Tuomarin pöydällä ei hirveästi enää huolestuta...

   Poista
 2. Chandani on kyllä niin sievä pikkutyttö. ♥♥ Mä en ymmärrä mitään rotumääritelmistä ja näyttelyjen arvosteluista, mutta ainakin omaan silmään tyttösellä on todella kauniit kasvot ja upean täpläinen turkki!

  VastaaPoista
 3. Höh, tylsä tuomari, eihän tytöllä kuulu olla vahvaa leukaa, vaan pieni sievä naama. Ja just sellainen Chandiksella on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se voisi vähän vahvempikin olla, mutta en kyllä itsekään pidä tätä asiaa suurena ongelmana. :D Kiitos!

   Poista