torstai 16. maaliskuuta 2017

Kotia etsimässä

Kasvattini Wikke etsii uutta kotia. Wikke on B-pentueestamme ja on hiljattain 3-vuotta täyttänyt, seurallinen ja aktiivinen leikattu maupoika. Wikke muuttaisi uuteen kotiin mieluiten yhdessä kotikissakaverinsa Nipsun kanssa. Kissat etsivät kotia uuden perheenjäsenen hankalan kissa-allergian vuoksi. Nyt kissat asuvat Vantaalla.

Wikke

Nipsu täyttää kesällä neljä vuotta ja saattaa olla aluksi hieman ujo, mutta tilanteeseen totuttuaan on varsinainen kehrääjä ja puskija. Nipsu on kiltti, leikattu pitkäkarvainen kotikisssatyttö.

Nipsu

Wikke kaipaa paljon huomiota ja leikitystä ja tykkää olla mukana kaikessa, mitä ympärillä tapahtuu. Ainoana kissana tämä saattaisi korostua, joten helpointa olisi, että kissat saisivat muuttaa samaan kotiin. Jos kuitenkin olet kiinnostunut vain toisesta kissasta, kannattaa silti ottaa yhteyttä.

Wikke tykkää ulkoilla valjaissa

Olisiko sinulla hyvä loppuelämän koti tarjolla näille söpöläisille? Laita viestiä osoitteeseen ausare (at) ausare.net!

5 kommenttia:

 1. Fatiman velipoika <3 Harmi että joutuu uutta kotia etsiskelemään, mutta eipä näille tilanteille mitään voi. :/ Ottaisin heti kummatkin kisut jos asuisin isossa talossa ja olisin rikas. <3

  VastaaPoista
 2. No niinpä. <3 Itsekin haaveilen, että saisin Wiken tänne meille, mutta kissat tuskin tottuisivat toisiinsa ikinä ja eristyksessä eläminen ei ole kissanelämää mielestäni. :( Terkkuja Fatimalle ja Mistylle! <3

  VastaaPoista
 3. No ei se ole elämää semmoinen :( Harmi juttu.. Kissat maukaisivat terkkuja takaisin! <3

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Meillä jo ennestään 3 kissaa niin tuleeko toimeen muiden kissojen kanssa? Voisiko kissoja tulla katsomaan?
  Voitko vastata minulle sähköpostiini
  Anu.rajalin@suomi24.fi
  Terveisin Anu Rajalin
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, pahoittelen etten huomannut kommenttiasi aiemmin. Wikke on nyt varattu, kaverinsa etsii kotia edelleen. Wikelle koti, missä on jo aikuisia kissoja ennestään, ei olisi ollut paras mahdollinen vaihtoehto.

   Poista