Pennut

Suunnitellut pentueet

Meillä ei ole pentusuunnitelmia toistaiseksi, koska kaikki tämänhetkiset kissamme ovat leikattuja. Kasvateiltani toivon kuulumisia entiseen tapaan ja autan kaikessa, missä pystyn.

Lisätietoja pennuistamme ja myyntiehdoistamme alla.

Ausare Chandani 4-viikkoisena. Kuva: maukuja.blogspot.fi

Kasvattajanimeni FI*Ausare on hyväksytty FIFé:ssä syyskuussa 2011 ja AUSARE CFA:ssa helmikuussa 2015. Noudatan molempien järjestöjen sääntöjä ja ohjeita. Tavoitteenani on kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia, rotumääritelmän mukaisia lemmikkejä. Keskityn mustasavun ja hopeatäplikkään egyptinmaun kasvatukseen. Haluan toimia avoimesti, joten sivuillani on nähtävissä kasvatuskissojeni sukutaulut sekä tiedot kasvattamistani pentueista. Kasvatuskissoiltani testataan vähintään FeLV (imuunikatovirus), FIV (leukoosivirus), veriryhmä sekä PK-anemia.

Pennut kasvavat kotonamme perheenjäseninä tottuen normaaleihin elämisen ääniin sekä eri-ikäisiin ihmisiin ja muihin kissoihin. Panostamme pentujen hyvään sosiaalistamiseen ja pennut totutetaankin kasvattajan luona monenlaiseen käsittelyyn (mm. turkin- ja kynsien hoito). Pentujen ravintoon kuuluu pääasiassa laadukkaita märkäruokia sekä raakaa lihaa. Hiekkana meillä käytetään savipohjaisia, paakkuuntuvia kissanhiekkoja.

Pennut myydään sisäkissoiksi vastuullisiin ja rakastaviin koteihin. Ulkoilu on sallittua valjaissa, lasitetulla/verkotetulla parvekkeella tai kissatarhassa. Pennut luovutetaan aikaisintaan 14-viikon ikäisinä, jolloin ne ovat Suomen Kissaliittoon (FIFé) rekisteröityjä, suositusten mukaan madotettuja, kahteen kertaan rokotettuja (kissarutto ja -flunssa), mikrosirutettuja ja eläinlääkärin tarkastamia. Pennun mukana saatte rekisterikirjan sekä pentukansion, joka sisältää mm. CFA:n Blue Slipin, pennun isän ja emon terveystestien tulokset sekä kirjalliset hoito-ohjeet. Mukaan tulee myös lemmikkiliikkeen tarjoama pentureppu sekä kasvattajalta pennulle tuttuja ruokia ja muuta pientä. Lisäksi pennunostaja saa halutessaan Suomen Egyptinmaut ry:n jäsenyyden kuluvaksi vuodeksi.

Ausare Ayishah & Amenhotep 13-viikkoisina

Aikaisemmat pentueet

A-pentue,  Mauland Gerizah x First Crystal’s Fabian, s. 8.1.2013

B-pentue, Ausare Ayishah x Aalspotz Amsu, s. 2.3.2014

C-pentue, Iltavilli Iseret Isis x Ausare Burraburiash, s. 12.2.2015


Iltavilli-sijoituspentue, Iltavilli Iseret Isis x First Crystal’s Fabian, s. 5.9.2013Sivu päivitetty 17.7.2017